VUČIĆ O SPS: Ružić me ne interesuje, a možda se sklopi i neka druga većina, videćemo!
Foto: Stefan Jokić, Zorana Jevtić

tajnovit

VUČIĆ O SPS: Ružić me ne interesuje, a možda se sklopi i neka druga većina, videćemo!

Premijera Vučića danas su u više navrata pitali za odnos SNS-SPS, i da li je koalicija u krizi
Objavljeno: 15:21h

Vučić je na pitanje novinara da komentariše izjavu potpredsednice SNS Marije Obradović da ta stranka mora da preispita odnose sa koalicionim partnerima i da li to znači raskid sa SPS, rekao da poštuje sve političke stranke "sa manjim izuzecima" i da ne bi o tome kao predsednik vlade, te da se o političkim stvarima i odnosima govori na stranačkim organima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Videćemo da li će biti većine u parlamentu, da li je uopšte SNS za tu većinu ili nije, da li su druge stranke za tu većinu ili ne, ili bude neke druge većine... - zaključio je Vučić.

Kako je rekao, Vlada Srbije funkcioniše, ima većinu a da li će je imati za mesec, dva - "videćemo, možda se sklopi neka druga većina".

On je dodao da će se o svemu pitati narod koji će imati prilika koliko hoće za tako nešto.

Premijer je dodao i da će uskoro predsednički izbori, na kojima je već nekoliko njih pobedilo, a sada na parlamentarnim to samo treba i da potvrde.

foto: Fonet

Na pitanje da li to znači da se ide i na parlamentarne zajedno sa predsedničkim, Vučić je ponovio da će se o tome znati sve krajem januara ili početkom februara.

Premijer Aleksandar Vučić nije danas hteo da komentariše poslednje izjave funkcionera SPS Branka Ružića o tome da je mogao da sruši vlast u prethodih pet godina da je to hteo, primetivši da samo vidi da svi vole da glume neke nacionalne heroje

- Neću i ne interesuje me - rekao je Vučić na pitanje novinara kako komentariše Ružićeve navode da može da ga pobedi i dodao:

- Samo vidim da svi vole da glume nacionalne heroje... - dodao je Vučić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.