Srpkinja iz Vašingtona u trci za predsednika Srbije, tvrdi Bato Jugović!
Foto: Privatna arhiva

realnost ili ne?

Srpkinja iz Vašingtona u trci za predsednika Srbije, tvrdi Bato Jugović!

Potencijalni kandidat za predsednika kaže da bi Vuk Jeremić imao šansu za pobedu na izborima, mora da postoji još jedan kandidat koji će biti njegov trkač
Objavljeno: 11:50h

Potencijalni kandidat za predsednika Srbije i bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović rekao je da bi na predstojećim predsedničkim izborima mogla da učestvuje i jedna žena. Reč je o Danijeli Sremac, srpkinji iz Vašingtona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Na Zapadu su neumorni. Da bi Vuk Jeremić imao šansu za pobedu na izborima, mora da ima još jedan kandidat koji će biti njegov trkač. Najzgodniji za tu ulogu je Saša Janković, ali i on se u međuvremeunu potrošio kao ličnost. Neće Srbin da glasa nekog ko ima tri puta veću platu od premijera. Još uvek je samoupravljanje deo našeg duha i zato naš narod ne prašta kandidatima velike plate. Mislim da je to lepa osobina našeg naroda. Umesto Saše Jankovića u trku za predsednika Srbije moćnici sa Zapada spremaju Danijelu Sremac, srpkinju iz Vašingtona. Biće mi čast da pobedim Danijelu Sremac, harizmatičnu osobu, slikarku, kompozitorku i političarku. Ako se bude kandidovala, ona će uzeti najveći broj glasova od svih žena koje su učestvovale na predsedničkim izborima u Srbiji do sada - rekao je Jugović.

foto: privatna arhiva

Danijela Sremac je predsednica i osnivač Srpskog instituta iz Vašingtona, organizacije koja se u Americi bori za prava Srba. Diplomirala je na Džon Kerol univerzitetu u klivlendu, a zatim magistrirala diplomatiju i međunarodne odnose na poznatom univerzitetu Amerikan Univerzitet u Vašingtonu. Majka je troje dece.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.