Srpska koalicija NADA najsnažniji patriotski savez
Miloš Jovanović, Foto: NADA

IZBORI

Srpska koalicija NADA najsnažniji patriotski savez

Objavljeno:

Predsednički kandidat dr Miloš Jovanović i koalicija NADA za Srbiju beleže stalni rast podrške gradjana i predstavljaju najsnažniji patriotski savez na izborima. Analitičari smatraju da za ovo postoji nekoliko razloga.

NADA ima dobrog predsedničkog kandidata dr Miloša Jovanovića, koji je obrazovan, dosledan i praktično bez mrlje u karijeri. Drugo, ovu koaliciju podržava akademik Matija Becković, koji je veliki autoritet i u politici, posebno za monarhiste, a prvi na poslaničkoj listi je general Božidar Delić, jedan od predvodnika odbrane od kopnene invanzije NATO i OVK što ovoj listi daje dodatnu snagu. NADA je pridobila podršku gradjana i jasnim stavom da je Zapad glavni krivac za sukob u Ukrajini i da Srbija ne treba da osudjuje Rusiju, niti da joj uvodi sankcije čime je pokazala da se razlikuje od vlasti i velikog dela opozicije.

Medjutim, analitičari smatraju da je najvažnije kako će na izborima glasati birači koji podržavaju patriotske stavove i ekonomsku politiku zasnovanu na domaćoj privredi i poljoprivredi. Ako se ti birači odluče da glas na izborima povere koaliciji NADA ona će biti na čelu odbrane interesa gradjana i države Srbije.

Izborna lista dr Miloš Jovanović - NADA za Srbiju na parlamentarnim i gradskim izborima biće pod rednim brojem 6.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.