ŠUTANOVAC ZA ESPRESO: Saradnja sa SNS ne dolazi u obzir, oni su naši protivnici i ništa drugo!
Foto: Dragana Udovičić

demantovao pisanja

ŠUTANOVAC ZA ESPRESO: Saradnja sa SNS ne dolazi u obzir, oni su naši protivnici i ništa drugo!

Prvi čovek DS-a rekao da ne postoji nikakva mogućnost za saradnju sa naprednjacima
Objavljeno:

Povodom pisanja medija da Demokratska stranka planira koaliciju sa naprednjacima, iz vrha DS za Espreso to oštro demantuju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Spekuliše se da je navodno iz centrale DS poslata instrukcija lokalnim funkcionerima da pripremaju članstvo za saradnju i zajedničku vlast sa SNS posle narednih parlamentarnih izbora, kako bi Srbija dobila "pravu proevropsku reformsku vladu".

Prema pisanju NIN-a, predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Radoslav Milojičić sa najbližim saradnicima ovih dana obilazi lokalne funkcionere DS širom Srbije sa ciljem da ih pripremi za budućnost postizborne koalicije i pravljenja republičke vlade sa najvećim političkim neprijateljem - Srpskom naprednom strankom. Milojičić pritom to radi tvrdeći da sledi instrukcije svog šefa, prvog čoveka demokrata Dragana Šutanovca.

foto: Dragan Udovičić

Na pitanje da li je ovo istina, i da li postoji mogućnost saradnje Demokratske stranke sa naprednjacima, Šutanovac za Espreso ove navode oštro demantuje i kaže da su to potpune neistine.

- To nije tačno. Demokratska stranka sa Srpskom naprednom strankom može eventualno da sarađuje na promeni Ustava. Saradnja sa njima ne dolazi u obzir, SNS je naš protivnik i ništa drugo - rekao je Šutanovac za Espreso.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.