PREDSEDNIČKI IZBORI VEĆ TRESU SRBIJU! Vučiću na crtu izlazi KOŠARKAŠKI AS!?
Foto: Profimedia

teorije zavere

PREDSEDNIČKI IZBORI VEĆ TRESU SRBIJU! Vučiću na crtu izlazi KOŠARKAŠKI AS!?

Uticajne strane zemlje ne odustaju od mešanja u izbornu trku u Srbiji, tvrdi beogradska štampa
Objavljeno:

Traži se kandidat koji bi mogao da stane na crtu aktuelnom premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, ali je problem što niko od kandidata koji su do sada pominjani ne može da spreči lidera SNS-a da pobedi već u prvom krugu predsedničkih izbora ukoliko odluči da se kandiduje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zato pojedine diplomate zapadnih zemalja traže opšteprihvaćenu ličnost, a među nekoliko kandidata se izdvojio naš proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga, za koga se zna da je i dalje vrlo popularan u našem narodu.

- Stranci su svesni da malo ko van beogradskog „kruga dvojke” zna za Sašu Jankovića. Oni nemaju poverenja ni u Vuka Jeremića, za koga postoje informacije da šuruje sa Rusima, a ni dobar deo opozicije ga ne želi. Zato se traži kandidat iznenađenja, koji je do sada neukaljan i koji bi mogao da povuče glasove - kaže dobro obavešteni izvor lista „Alo!”.

foto: Printscreen/Youtube/LAMBIS SIDERIS

Međutim, još nije poznato da li je do Dejana Bodiroge stigla ponuda da uđe u predsedničku trku, niti kako on na sve to gleda i da li bi takvu ponudu prihvatio. Oni koji ga poznaju tvrde da ne spada baš u ljude kojima bi bavljenje politikom bilo najveći izazov u životu, ali isto tako smatraju da to ne bi bilo ni nemoguće.

foto: Story

Bodiroga trenutno živi na relaciji Srbija-Italija i poslednjih godina je okrenut biznisu. Njegova firma EWG bavi se proizvodnjom pametnih električnih brojila, njihovom kontrolom i sertifikovanjem i prošle godine je zajedno sa jednom francuskom firmom pobedila na tenderu Elektroprivrede Srbije za nabavku 250.000 brojila i IT opreme. Tokom leta već više od decenije u Trebinju organizuje svoj košarkaški kamp, a veliki je prijatelj sa vladikom zahumsko-hercegovačkim Grigorijem.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.