KADRI VESELJI SPREMA ZAVERU PROTIV KURTIJA: Albanac OTKRIO kako GOSPODAR KOSOVA planira da se VRATI NA VLAST
Svi oni koji su pomisli da se Kadri Veselji predao u tišini, nemaju pojma uopšte ko je zapravo Kadri Veselji., Foto: Printscreen

opasna priča

KADRI VESELJI SPREMA ZAVERU PROTIV KURTIJA: Albanac OTKRIO kako GOSPODAR KOSOVA planira da se VRATI NA VLAST

Pogledajte kako Demokratska partija Kosova i posle raskida koalicije PAN ima znatno povećanje broja poslanika!

Objavljeno:

Publicista Bljeron Baraljiu u izjavi za Bota Sot je rekao da svi koji misle da se Kadri Veselji predao nemaju pojma ko je on. Prema njegovim rečima, protiv Samoopredeljenja se priprema zavera između Demokratskog saveza Kosova, Demokratske partije Kosova, Alijanse za budućnost Kosova, Alijanse za novo Kosovo i Inicijative NISMA.

On upozorava na mogući slom demokratije na Kosovu u 2019. godini i specijalni rat protiv Samoopredeljenja.

Svi oni koji su pomisli da se Kadri Veselji predao u tišini, nemaju pojma uopšte ko je zapravo Kadri Veselji. Kao što me je podsetio jedan moj prijatelj, citiram samo poslednju rečenicu izveštaja obaveštajnog sektora UNMIK-a o Kosovu, u kome se poglavlje o profilu Kadrija Veselija zaključuje porukom: "On je visoko inteligentan!" Pogledajte kako Demokratska partija Kosova i posle raskida koalicije PAN ima znatno povećanje broja poslanika!“, kaže Baraljiu.

On ukazuje da se može primetiti da se sve radi da NISMA i Alijansa za novo Kosovo dostignu izborni cenzus, a da Samoopredeljenje i DSK padnu ispod praga od 61 poslanika.

Baraljiu kaže da „Isa i klepto senilna garda koja majstorski drži DSK kao taoca polako oduzimaju Vjosi autonomiju i njen prkosan položaj - čekajući do poslednjeg prebrojavanje glasova“.

Po njegovim rečima, označavanje Kurtija i Samoopredeljenja kao 'nepodobnih' i 'boljševički' organizovanih je u stilu metodičke propagande, stvaraju se okolnosti za neprihvatljivost Pokreta i traženja "alternativnog rešenja zarad nacionalnih interesa i aktuelnog trenutka na diplomatskom planu pregovora sa Srbijom”.

BONUS VIDEO:

EVO TI KARTICA, DA ZNAŠ KO TE OSTAVIO BEZ POSLA! Policajac progovorio o Đilasovim pretnjama: Komandir mi rekao DEČKO, TRAŽE TVOJU GLAVU! Samo sam radio svoj posao, a kod kuće me čekala trudna supruga (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kosovonlajn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.