Da li se zbog ovog Vučić rastrčao po Srbiji? Rejting SNS pao na 35%!

sutra ide na kosovo

Da li se zbog ovog Vučić rastrčao po Srbiji? Rejting SNS pao na 35%!

Kako se dan izbora bliži, tako premijer Srbije sve više radi. Uzrok tome mogu da budu i zabrinjavajući rezuiltati jednog istraživanja koje je nedavno procurelo u javnost
Objavljeno:

S obzirom na to da se dan izbora, 24. april, približava, premijer Srbije je sve posvećeniji predizbornoj kampanji. Kako to obično biva pred izbore, Vučić se razleteo po Srbiji, pokušavajući da bude uvek i svuda. Nikad nismo bili bliže gubitku izbora! Da li to Vučić patetiše ili se šali na 1. april? Jedan od uzroka tome mogu da budu i rezultati istraživanja koji su procureli u javnost i koji su verovatno jako zabrinuli Ppremijera. U prilog tome ide i njegova skorašnja izjava kako SNS nikad nije bio bliži porazu na izborima.

Naime, prema rezultatima ovog istraživanja, SNS je trenutno na svega 35,3 odsto podrške. Druga je Socijalistička partija Srbije, čiji je rejting 12,1 odsto, dok se na trećem mestu nalazi Demokratska stranka sa 11,2 odsto. Vučić o presudi Šešelju: Želim mu sve najbolje, ali ću mu se žestoko suprotstavljati! Posle njih, prema istraživanju slede stranke desnice – koalicija Demokratske stranke Srbije i Dveri je na 9,2, dok se Srpska radikalna stranka nalazi na 6,9 posto. Iznad cenzusa je još samo koalicija Socijaldemokratske stranke i Liberalno demokratske partije koja je na 5,4 posto.
Verovatno s tim u vezi, premijer Vučić će sutra boraviti na Kosovu i Metohiji, a posetu počinje obilaskom pogona Trepča flotacije u Leposaviću. Iz Vlade Srbije najavljeno je da će zajedno s premijerom u obilasku biti i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Prema najavama, Vučić bi iz Trepče trebalo da produži u obilazak Zubinog Potoka i Kosovske Mitrovice. Hoću da budem ministar finansija u Vučićevoj Vladi: Šešelj već pikira funkciju posle izbora Prethodno je poseta premijera Kosovu i Metohiji bila najavljena za 27. februar, ali je otkazana. Dan pre planirane posete Skupština Kosova izabrala je Hašima Tačija za predsednika Kosova.

gde je postavio kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike "Mei Ta"

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.