HITNO PREBAČEN U BOLNICU SRBIN KOJI JE UHAPŠEN NA KOSOVU: Ilija Elezović u veoma lošem stanju (VIDEO)
Kosovska policija, Foto: Printscreen/youtube/ KlanKosova

novo hapšenje srba na kosmetu

HITNO PREBAČEN U BOLNICU SRBIN KOJI JE UHAPŠEN NA KOSOVU: Ilija Elezović u veoma lošem stanju (VIDEO)

Advokat je dodao da je Elezović u jako lošem zdravstvenuom stanju

Objavljeno:

Advokat Ljubomir Pantović saopštio je da se Ilija Elezović, kog je danas uhapsila policija tzv. Kosova, tereti za krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", dodajući da se zbog lošeg zdravstvenog stanja nalazi u bolnici u Prištini.

Advokat Pantović ističe da je Elezoviću određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a da će sutra biti izveden pred sudiju.

"Nakon hapšenja Elezović je prebačen u Prištinu. Njega Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova tereti za krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva" i po nalogu Tužilaštva Elezoviću je određeno zadržavanje od 48 sati u policijskom pritvoru. Očekujem da sutra bude izveden pred pretresnog suduju Osnovnog suda u Prištini, po zahtevu Tužilaštva da mu se odredi i sudski pritvor", kazao je Pantović.

Advokat je dodao da je Elezović u jako lošem zdravstvenuom stanju.

"Danas ga je pregledao lekar u Prištini, i izričito naložio policiji da ga prebace u bolnicu, jer njegovo zdravstveno stanje ne dozvoljava da bude smešten u bilo kakvu pritvorsku ustanovu, pa i policijski pritvor. To je urađeno, i on je u bolnici u Prištini", istakao je advokat.

Štio se tiče hapšenja Elezovića, advokat Pantović smatra da hapšenje nije bilo najprofesionalnije.

"Ne znam detalja samog hapšenja, ali mogu reći da mi je Ilija rekao da policija nije postupala sa njim grubo. Činjenica da ja kao branilac nisam mogao više sati da znam gde se on nalazi, zbog čega je uhapšen, i da nije dobio telefonski poziv, ipak govori da sve to nije proteklo po demokratskim standardima i po zakonu", zaključio je Pantović.

Bonus video:

01:09

KURTI VIDI DVA NAČINA KAKO DA NAPRAVI KOSOVO NEZAVISNIM Jezive tvrdnje Karana: Ne dozvoljavaju mu prvi, pa SUROVO sprovodi drugi

(Espreso / Kosovo Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.