Tahiri: Marka Đurića od nervoze uhvatilo ludilo!
Foto: Fonet

Pljušte uvrede

Tahiri: Marka Đurića od nervoze uhvatilo ludilo!

Ona je to kazala odgovarajući na izjavu Đurića da je Tahiri državljanka Srbije i da je danas ilegalno otišla u severni deo Mitrovice.
Objavljeno: 07:15h

Ministarka Vlade Kosova za dijalog sa Srbijom Edita Tahiri je izjavila da je direktora kancelarije za KiM Marka Đurića uhvatilo ludilo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako kaže njega je uhvatilo ludilo od nervoze što Vlada Kosova širi svoj suverenitet i na severu Kosova.

Đurića je uhvatilo ludilo. On i svi zvaničnici Srbije znaju da je to država Kosovo”, kazala je Tahiri za prištinske medije.

Ona je to kazala odgovarajući na izjavu Đurića da je Tahiri državljanka Srbije i da je danas ilegalno otišla u severni deo Mitrovice. Prema njenim rečima, zvaničnici Srbije su ti koji traže dozvole za ulazak na Kosovo i na Kosovo ulaze kolima hitne pomoči, oni su ti koji nelegalno ulaze na Kosovo. Ona je rekla da je sigurno da su izjave Đurića za unutrašnju upotrebu u Srbiji. "Mnogo značajnije je da kažem da je Vlada Republike Kosova danas otvorila centralne kancelarije koje sam ja pustila u rad u opštini Severna Mitrovica. Tu je rad započelo 20 ministarstava i centralnih agencija”, kazala je Tahiri, dodajućin da se na taj način širi suverenitet države Kosovo na severu kao rezultat sporazuma u Briselu.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.