VEDRANA RUDAN: Imamo eskadrilu, ali NE SMEMO nikoga da napadnemo! Osim BEOGRADA.. (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

čelična krila

VEDRANA RUDAN: Imamo eskadrilu, ali NE SMEMO nikoga da napadnemo! Osim BEOGRADA.. (FOTO)

Ameri će našoj predsednici, vrhovnom komandantu hrvatskih oružanih sila, prodati pitaj boga koliko parova čeličnih krila a onda ćemo tim jedinicama krenuti u rat. Protiv koga?
Objavljeno:

- Izguglala sam "eskadrila". To je "jedinica u ratnom vazduhoplovstvu." Ameri će našoj predsednici, vrhovnom komandantu hrvatskih oružanih sila, prodati pitaj boga koliko parova čeličnih krila a onda ćemo tim jedinicama krenuti u rat. Protiv koga? Ja bih da za početak sa crnom zemljom sastavimo Sloveniju jer mi se ne da stalno kupovati njihove vinjete.

Nastavila je u svom poznatom maniru:

- Često tamo putujemo na koncerte, idemo u restoran gde smo se moj muž i ja prvi put poljubili dok je on bio njen muž, restoran je u Radovljici i zove se "Lectar". Ako tamo niste jeli gobovu supu ne znate šta je život. Da nije jebenih vinjeta put u Radovljicu bio bi jeftiniji a i gobova supa. Samo, kad krenemo na Sloveniju trebalo bi paziti gde baciti bombe. Meni se sviđa i Ljubljana, tamo mi živi prijateljica, sviđa mi se i Bled i Bohinj. I Celje. I Novo Mesto. Jebiga. Muž mi je rekao da je Slovenija u NATO-u i da mi ne smemo eskadrilirati članicu NATO-a.

A da eskadrilamo BiH? Ono tamo oko Neuma. To je dobra ideja. Ne bi trebalo graditi Pelješki most, znate li vi koja je to lova, moraćemo da prodamo svu našu vodu i sve šume i još ćemo biti dužni. Kad bi eskadrilali onaj komad zemlje koji nam treba kao hleb mogli bismo iz BiH švercovati u Hrvatsku cigarete, to jest ne bismo morali švercovati iz BiH cigarete jer bi BiH bila Hrvatska. Samo, jebiga, BiH je američka vojarna, ne možemo poklonom koji smo kupili od Amera gađati američko tlo.

Onda se pitala pa protiv koga bi mogli da upotrebe avione koje su dobili:

foto: Fonet

- Meni bi bilo super da eskadrilamo Makedoniju jer nešto ekskadrilati moramo kad imamo eskadrilu. Nije u NATO-u, manja je od Hrvatske, kad je osvojimo moći ćemo tamo bez dokumenata gutati supe od povrća. Bila sam u Skopju. Jela sam pohovani luk, najbolje kolače na svetu, bila na Ohridskom jezeru. Kad osvojimo Makedoniju pojeftiniće minđuše od ohridskog bisera. Sigurno bismo ukinuli i zabranu lova na ohridsku pastrvu - zaključila je Rudan.

Kad bombardujemo Makedoniju u njoj bi sve bilo dozvoljeno kao što je to kod nas i ni jedna životinjska vrsta ne bi loše prošla. Jedini je problem što je Makedonija jako blizu Kosova, a Kosovo je američka baza. Šta kad naši piloti obučeni za letove Krk-Zagreb polete iz američke baze i bace američke bombe iz američkih aviona na američku bazu? Najebasmo, braćo i sestre, najebasmo. Srbija! SRBIJA! Srbija nije u NATO-u i nikad neće biti dok u nama hrvatsko srce bije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.