NISU IMALI NOVCA DA PLATE TAKSISTI, ON IH VRATIO NA POČETNU STANICU: Usledila je BRUTALNA osveta momaka iz Kikinde!
Ilustracija, Foto: Printscreen/MUP

STRAŠNO

NISU IMALI NOVCA DA PLATE TAKSISTI, ON IH VRATIO NA POČETNU STANICU: Usledila je BRUTALNA osveta momaka iz Kikinde!

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrđeno je da su preduzete sve radnje iz njihove nadloženosti a o incidentu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi, koje je preuzelo postupak protiv napadača

Objavljeno:

Dvojica Kikinđana, starosti između 25 i 30 godina, uhapšeni su nakon što su u noći između petka i subote fizički nasrnuli i opljačkali taksistu Mihaila M. (42) koji je bio na radnom mestu. Dvojicu putnika taksista je trebalo da odveze iz Kikinde do Farkaždina.

Budući da nisu imali novca da mu za zakazanu vožnju plate unapred, taksista je posle pređenih oko kilometar puta odlučio da ih vrati na početnu stanicu gde ih je i pokupio i tada su ga dvojica mladića, starosti između 25 i 30 godina fizički napala i opljačkala. Međutim, taksista je ipak uspeo da se odbrani i pozove policiju koja je brzom akcijom uhapsila napadače koji su prema nezvaničnim saznanjima medija, od ranije poznati policiji, piše Kikinda online.

Taksisti Mihailu M. u kikindskoj Opštoj bolnici su konstatovane lakše telesne povrede.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrđeno je da su preduzete sve radnje iz njihove nadloženosti a o incidentu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi, koje je preuzelo postupak protiv napadača.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo se akcije smederevske policije koja je uhapsila muškarca i ženu iz Smedereva osumnjičene za pljačku banke i pošte u tom gradu.

Lisice na ruke stavljene su Ž. S. (37) i G. D. (49) za koju se sumnja da mu je pomagala, a koje su meštani već prozvali Boni i Klajd.

Zajedničkim intenzivnim radom Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu identifikovan je i uhapšen osumnjičeni Ž. S., koji je u prethodna dva meseca, kako se sumnja, na teritoriji Smedereva počinio dva razbojništva.

- Na osnovu do sada prikupljenih dokaza, sumnja se da je Ž. S., 14. januara ove godine, ušao maskiran u ekspozituru Halk banke u centru Smedereva i uz pretnju pištoljem od blagajnice oduzeo oko 1.900.000 dinara. Potom je, 21. februara, iz poslovnice "Pošte Srbije", gde je ušao predstavljajući se kao radnik zadužen za dezinfekciju, uz pretnju pištoljem, oduzeo oko 3.100.000 dinara - izjavio je Ivan Konatar, viši javni tužilac u Smederevu.

Kako navode u tužilaštvu, prilikom pretresa prostorija osumnjičenog pronađen je deo novca, za koji se sumnja da potiče iz izvršenih krivičnih dela, u iznosu od 1.870.000 dinara. Prema nezvaničnim informacijama, on je nakon hapšenja policiji rekao da je deo novca vratio osobama kojima je dugovao i da mu je u razbojništvima pomagala jedna žena, a da njegova supruga nije znala šta on radi.

Zbog sumnje da mu je u izvršenju krivičnih dela pomagala, uhapšena je i G. D., koja će takođe uz krivičnu prijavu biti dovedena na saslušanje u tužilaštvo. Ona se sumnjiči da je pomagala osumnjičenom da sakrije vozilo, koje je koristio pre pljačke i tokom bekstva.

Automobil je nađen nakon druge pljačke u okolini Smedereva, gde je zapaljen i potpuno izgoreo.

Bonus video:

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

(Espreso/Kikinda online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.