ZLOTVOR U UNIFORMI:  Policajac zlostavljao dečaka u Subotici! Šamarao ga, vukao ga kilometar i po, pa mu glavu lupao u banderu!
Foto: Marina Lopičić, Ilustracija

Strašno!

ZLOTVOR U UNIFORMI: Policajac zlostavljao dečaka u Subotici! Šamarao ga, vukao ga kilometar i po, pa mu glavu lupao u banderu!

- Moje dete svaka tri do pet minuta oseća strahovit bol u ušima, u desnom uvu stalno čuje zujanje, a zbog straha noću mokri u krevet i ne može da spava - opisuje Nebojša Penčić posledice udaraca koje je S. B. naneo njegovom sinu
Objavljeno: 08:27h

Protiv S. B., policajca iz Subotice, podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je zlostavljao i mučio 11-godišnjeg dečaka!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Moje dete svaka tri do pet minuta oseća strahovit bol u ušima, u desnom uvu stalno čuje zujanje, a zbog straha noću mokri u krevet i ne može da spava - opisuje Nebojša Penčić posledice udaraca koje je S. B. naneo njegovom sinu.

Učenik petog razreda M. P. (11) se sa drugarima u subotu igrao na njivi u blizini Kerskog groblja u Subotici. Kada su krenuli kući, napao ih je pas, pa su, kako bi se odbranili, uzeli granje koje se nalazilo ispred kuća.

- Decu su ispričala da je jedna žena povikala da kradu granje i da je u tom trenutku iz kuće istrčao policajac u uniformi i počeo da viče i da ih psuje. Dečaci su pobegli, a moj sin se sakrio. Pomislio je da ne treba da beži jer nije ništa loše uradio. Policajac ga je, međutim, uhvatio, vikao na njega i dva puta ga dlanovima udario po ušima. Psovao mu je majku i pitao ga gde mu drugari žive, ali on nije hteo da kaže. Još dva puta ga je udario raširenim dlanovima po ušima, a onda ga je podigao i udario mu glavu u drvenu banderu. Držeći ga za kragnu i kapuljaču, vukao ga je po ulici oko kilometar i po do naše kapije. To je videla i supruga jer su druga deca dotrčala i izvukla je iz kuće na ulicu - priča otac dečaka.

foto: Ilustracija, Public

Policajac je pred kućom vikao i na dečakovog dedu, a uplakano dete je utrčalo u garažu i kroz suze jedva izgovorilo: „Tata, tukao me je policajac“.

- Uši su mu bile jako crvene i obraz mu je buktao. Izašao sam i pitao policajca kojim pravom mi bije dete. Vikao je: „kakvo ti je to dete?“, i rekao je da su deca dirala granje i da mu neko baca petarde, ali ne tog dana, već se to desilo ranije?! To nema nikakve veze sa mojim sinom. Opsovao mi je majku, a pošto mi je majka nedavno izgorela u požaru, to je bila kap koja je prelila čašu i rukom sam ga odgurnuo i rekao mu: „Konju jedan, ti si u uniformi, da li si svestan šta si uradio? Tučeš moje maloletno dete“. Na sreću, supruga i otac su me zaustavili, a on je počeo da beži. Pošto imamo kamere na kući, sve je zabeleženo na snimku - prepričava vidno potreseni Nebojša Penčić, koji je o svemu obavestio policiju.

On navodi da su deca i roditelji dali izjave na licu mesta, a i kasnije u policijskoj stanici, dok su njegovu suprugu posavetovali da dečaka odmah odvede u bolnicu. Dečak je do sada tri puta pregledan. Prvo su konstatovane teške povrede, zatim lake, a od juče prima injekcije. Pregledan je i u privatnoj klinici, jer osim straha i velike uznemirenosti, oseća bolove, a tek kasnije je rekao ocu i da je, dok ga je policajac tukao, morao da obavi i veliku nuždu.

U Policijskoj upravi kažu da je protiv policijskog službenika podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu i da će biti suspendovan do okončanja disciplinskog postupka.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.