PALI U RACIJI U KAFIĆU! Uhapšene tri osobe zbog kokaina u Gradiški
Ilustracija, Foto: MUP

AU!

PALI U RACIJI U KAFIĆU! Uhapšene tri osobe zbog kokaina u Gradiški

Izvršen je uviđaj, a izuzeti su predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz ove uprave

Objavljeno:

Policijski službenici sinoć su prilikom racije u ugostiteljskom objektu u Ulici Živojina Mišića, u 23.35 zatekli osobe čiji su inicijali B.P. i G.B. iz Gradiške da konzumiraju belu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Izvršen je uviđaj, a izuzeti su predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz ove uprave.

Policija je utvrdila da je drogu, koja je konzumirana, nabavila i omogućila za korištenje osoba čiji su inicijali B.P, dok je osoba čiji su inicijali S.D. iz Gradiške omogućilo njeno konzumiranje u ugostiteljskom objektu, nakon čega su sve tri osobe uhapšene.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres kuća, pratećih objekata i ugositeljskog objekta na tri lokacije na području Gradiške koje koriste osumnjičeni i tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina opojne droge koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, navodi se u saopštenju.

O svim okolnostima događaja obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je izdao nalog da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se protiv B.P. i S.D. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu omogućavanje uživanja opojne droge, dok je licu G.B. izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru – konzumiranje opojne droge.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.