OBDUKCIJA "NE PIJE VODU", GAGI JE ZAKLAN! Porodica iznela svoje tvrdnje, takav čovek ne diže ruke na sebe!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

OBDUKCIJA "NE PIJE VODU", GAGI JE ZAKLAN! Porodica iznela svoje tvrdnje, takav čovek ne diže ruke na sebe!

Supruga Mirjana ne veruje u crnu vest, da njenog supruga više nema

Objavljeno:

Porodica Dragana Panića (51), koji je pronađen u ponedeljak ujutru prerezanog grla u mašinskom delu teretnog broda "MSC Adelaida" u luci u Đenovi, demantuje pisanje italijanskih medija koji su izneli tvrdnje da se ubio. Kako kažu, to da je obdukcija pokazala da je u pitanju samoubistvo, za sada "ne pije vodu".

Kako tvrde, on nije imao razloga da se ubije. Svaki odlazak na brod koristio je da od tog novca završi nešto na kući, obezbedi decu, porodicu. Pričao je da će, kada se vrati u maju, podići lepu ogradu oko svoje kuće i imanja. Porodica tvrdi da se "čovek sa toliko planova ne ubija, njega su ubili".

Objavljuje se da su mu u krvi pronađeni tragovi antidepresiva. To ništa ne znači. On nije otrovan, pa da je to dokaz. Dragan, odnosno Gagi, kako su ga svi zvali, je zaklan. Zatečen je u mašinskom delu, gde je radio kao mehaničar, u lokvi krvi - kaže Draganov bliski rođak.

Supruga Mirjana ne veruje u crnu vest, da njenog supruga više nema. Poslednji put su se čuli u nedelju ujutru, oko šest sati, kada joj je u telefonskom razgovoru rekao da pije kafu. Ništa nije naslućivalo tragediju.

- To je bio naš ritual. Kada bi mi rekao da pije kafu, ja bih skuvala ovde i mi bismo tako bili na telefonu, razgovarali, kovali planove i pili kafu. Pričali o deci, unukama... Svi njegovi drugovi, koji neprestano zovu, kažu da je on nešto video ili čuo i da je zato ubijen - kaže za Novosti Draganova supruga Mirjana.

Da tragedija bude veća, na teretnjaku, koji je vlasništvo itlalijansko-švajcarske kompanije, a koji je plovio pod zastavom Paname, pronađeno je blizu pola tone kokaina.

Tužilaštvo u Italiji došlo je do dokaza da Panić nije povezan sa krijumčarenjem narkotika.

U porodičnoj kući Panića, u Omoljici kod Pančeva, danima se okupljaju rođaci i Draganovi drugovi, iščekujući vesti iz Italije. Porodica je na vezi sa našim konzulatom u Milanu i čeka zvaničan izveštaj o Draganovoj smrti.

Molimo MUP Srbije da se uključi

Draganov brat Đorđe Panić zahvalio se Konzulatu Srbije u Milanu na pomoći i podršci koju u ovim trenucima pružaju porodici.

- Molimo da se u istragu uključi i MUP Srbije, jer u našu policiju imamo veliko poverenje. Zahvalni smo italijanskim istražiteljima, ali smatramo da bi bilo dobro da se povežu sa MUP Srbije, kako bi se rasvetlile sve okolnosti smrti moga brata - kaže Đorđe.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.