MISTERIJA: Godina dana od nestanka studentkinje, porodica veruje da je živa!
Foto: kraljevo.biz

kao da je u zemlju propala

MISTERIJA: Godina dana od nestanka studentkinje, porodica veruje da je živa!

Biljanini roditelji su ispričali da sumnjaju da je njihova ćerka u nekom manastiru, ali nisu otkrili trag koji bi ima ukazao da je u nekom od njih. Oni su ispričali kako je Biljana pre nego što je nestala, posećivala manastire i crkve
Objavljeno:

Godinu dana nakon što je nestala studentkinja Biljana Đorić iz Mataruške Banje, niko ne zna šta se s njom dogodilo, ni da li je živa ili mrtva. Roditelji Goran i Vesna, više ne znaju gde bi mogli da tragaju za njom, a poslednji očajnički potez bio je da je traže po manastirima. Međutim, potraga nije donela nijedan novi detalj, o ovom, najmisterioznijim nestanku devojke na ovim prostorima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Biljana Đorić, studentkinja Ekonomskog fakulteta, 2. decembra u ranim večernjim satima u Kraljevo je stigla vozom iz Kosovske Mitrovice. Sa železničke stanice prvo je otišla do Dositejeve ulice. Odatle taksijem do kafane “Zadužbina”, gde je na šalteru kioska – menjačnice ostavila pasoš i mobilni telefon uz reči “doći će neko ovo da uzme”, što je kamera sa nadzor snimila. Potom se vratila u taksi i odvezla do raskrsnice ulica Karađorđeve i Olge Milutinović. Nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Kraljevčani ne pamte ovako misteriozan nestanak, a policija, za koju slučaj nije, niti će biti zatvoren, nije pronašla nijedan trag koji bi ukazao na to šta se dogodilo Biljani ili gde je otišla. Policija je nekoliko osoba podvrgla poligrafskom ispitivanju, ali niko od njih nije bio sumnjiv, a ceo slučaj pretvorio se u pravu misteriju.

Biljanini roditelji su ispričali da sumnjaju da je njihova ćerka u nekom manastiru, ali nisu otkrili trag koji bi ima ukazao da je u nekom od njih. Oni su ispričali kako je Biljana pre nego što je nestala, posećivala manastire i crkve.

- Zanimljivo je da momak njene docimerke u Studentskom domu, sa kojom je Biljana posećivala manastire, već tri meseca živi u jednom na Kosovu, nakon što je napustio profesionalno igranje fudbala – kaže otac Goran Đorić.

Majka Vesna kaže da na kraju nisu znali gde više da traže Biljanu i da su zato krenuli po manastirima, iako nisu bili sigurni da bi mogla tamo biti. Ali, naišli su na veoma čudne odgovore.

- U nekoliko manastira smo dobili identičan odgovor. Monahinje su nam rekle da ako ako je želja iskušenice da se ne zna, one to neće da krše. Meni je to bilo nenormalno. Onda sam rekla suprugu Goranu, da moramo da odemo u Beograd u patrijaršiju – kaže Vesna Đorić, napominjući da Biljana nije bila neki vernik.

Otac Goran kaže da ih je policija prva uverila da je ona živa, jer bi telo do sada bilo pronađeno. Zato i dalje veruju da je negde otišla i da se krije.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.