Turčin koji je oteo decu Slavici Burmazović: PRE ĆU IH ZAPALITI NEGO ŠTO ĆU IH VRATITI MAJCI!
Foto: Espreso, Privatna arhiva

Oglasio se

Turčin koji je oteo decu Slavici Burmazović: PRE ĆU IH ZAPALITI NEGO ŠTO ĆU IH VRATITI MAJCI!

– Uveren sam da ću na kraju pobediti i da će deca ostaju ovde sa mnom. Ta žena je luda ako misli da će dizanjem galame i zvanjem medija uspeti nešto da uradi. Nije mene tako lako pobediti – preti Ejup
Objavljeno: 09:15h

Beograđanka Slavica Burmazović od avgusta prošle godine nije videla svoje troje dece jer ih je njen bivši nevenčani suprug, inače turski državljanin Ejup Jundžu, oteo i odveo u svoju domovinu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon što se Slavica više od godinu dana borila za svoju decu, sada se prvi put oglasio i Ejup, rekavši da bivšoj supruzi nikada neće vratiti decu.

Radije ću zapaliti svo troje svoje dece nego što ću ih vratiti Slavici! Možda im je ona majka, ali ja sam im otac, a to je u mojoj zemlji važnije. Zar mislite da će Turska uzeti decu svom državljaninu i dati ih tamo nekoj Srpkinji – rekao je Ejup za Informer.

Slavica je najtužnija majka u Srbiji: Sanja svoje troje dece koje joj je kidnapovao muž i odveo ih u Tursku! (FOTO) (VIDEO)

Iako je sud u Ankari odlučio da se deca vrate majci, Jundžu preti da to neće dozvoliti, čak i po cenu njihove smrti.

BILI SMO NA PROTESTU S NAJTUŽNIJOM MAMOM SRBIJE: Muž joj je oteo decu i odveo ih u nepoznatom pravcu! (FOTO) (VIDEO)

Uveren sam da ću na kraju pobediti i da će deca ostaju ovde sa mnom. Ta žena je luda ako misli da će dizanjem galame i zvanjem medija uspeti nešto da uradi. Nije mene tako lako pobediti – preti Ejup.

foto: Espreso.co.rs

Nakon što mu je sud oduzeo decu, Ejup je podneo žalbu. Sada napominje da će, u slučaju da definitivno izgubi spor pred sudom, sam uzeti pravdu u svoje ruke.

Uveren sam da su šanse bar 90 odsto na mojoj strani. Ukoliko ipak izgubim, neću poštovati odluku suda, niti ću vratiti decu. Tako sam odlučio i to je kraj. Verujte mi da ću, ako bude trebalo, pre da zapalim i sebe i decu nego što ću ih vratiti njoj u Srbiji. Neće biti po njenom i tačka. Decu može da viđa kad god hoće, zato što sam civilizovan čovek koji zna da je deci potrebna i majka. Ali da ih dobije, e to ne može nikada. Verujte mi na reč, ozbiljan sam – odbrusio je Turčin.

Jundžu tvrdi da se ne plaši, jer turska policija nema nameru da ga hapsi.

Pustite me tih priča da nadležni organi ne mogu da nađu ni mene ni decu, pa me zbog toga ne hapse. Evo me u Turskoj, živim normalno sa decom i niko me niti goni, niti hapsi. Aktivan sam i na telefonu i na društvenim mrežama. Da vlasti ovde žele da me hapse, to bi davno uradile. Naravno da znaju gde sam. To što oni pričaju vašoj zemlji je jedno, a šta rade je drugo, tako da se ne bojim – kaže Ejup.

foto: Filip Plavčić

Na pitanje da li je preko Sirije pobegao u Iran i da tamo planira da proda najstariju ćerku Ajšu (12), Ejup je odgovorio:

– Istina je da smo bili u Iranu neko vreme. Tamo sam imao neke poslove koje sam morao da završim. Ajšu nisam prodao i ne znam odakle vam ta informacija. Sada sam sa decom zajedno u Turskoj. Ipak je ovo njihova zemlja, baš kao i moja. Primirili smo se i čekamo šta će sud da odluči– istakao je Jundžu.

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.