ZLOČIN MOGAO DA BUDE SPREČEN: Prijavila sina za maltretiranje, policija ga pustila posle saslušanja, a on je zadavio!
Foto: Stock

jeziva istina

ZLOČIN MOGAO DA BUDE SPREČEN: Prijavila sina za maltretiranje, policija ga pustila posle saslušanja, a on je zadavio!

Gordana Nikolić (64) iz Požarevca, koju je sin Saša (41) pretukao i zadavio 7. oktobra, nekoliko dana pre toga podnela je prijavu zbog njegovog maltretiranja
Objavljeno:

Međutim, on je tada samo saslušan, nije mu određen pritvor, i zbog toga se odmah našao na slobodi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon počinjenog zločina, on je u njihovoj kući, u Starine Novaka broj 41, podmetnuo požar. Kada su vatrogasci došli na intervenciju, zatekli su Gordanino beživotno telo, pa se sumnjalo da se ugušila u dimu. Međutim, obdukcija je pokazala da se ovde radilo o zločinu, a ne o trovanju ugljen-monoksidom.

Obducenti Opšte bolnice u Požarevcu utvrdili su da u Gordaninim plućima nije bilo dima, što znači da je preminula pre požara. Takođe, uočeni su tragovi povreda, koji su ukazali da se radi o nasilnoj smrti.

foto: Stock

- Utvrđeno je da je osumnjičeni, nakon svađe, majci zadao više udaraca po glavi i telu, a zatim je stezao po vratu. Žena je od posledica gušenja preminula. Sumnja se da je on potom podmetnuo požar u kući kako bi prikrio krivično delo - izjavila je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

Prema nezvaničnim informacijama, istražni organi odmah su posumnjali na Sašu, jer ga je majka više puta prijavljivala zbog nasilja u porodici. Međutim, tek kasnije su pribavljeni dokazi koji su ukazivali na njega, a pao je i na poligrafskom ispitivanju.

Gordanina smrt bila je sumnjiva i njenim komšijama, koje su, kako kažu, često čule svađe između njih dvoje, jer je Saša bio "nasilan i problematičan". Kažu da je odležao i u zatvoru, iz koga je izašao pre nekoliko meseci. Bio je osuđen zbog krađa i nasilničkog ponašanja.

ZAPREĆENO 15 GODINA ZATVORA

foto: Fonet

Nakon hapšenja, u ponedeljak oko 16 sati, osumnjičenom Saši Nikoliću određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati. On je dan kasnije predat Višem javnom tužilaštvu, gde mu predstoji saslušanje i određivanje pritvora. Za krivično delo ubistvo, za koje se on tereti, zakonom je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.