U Novom Sadu po Interpolovoj poternici uhapšen bosanski kriminalac Mladen Ždrale!
Foto: Printscreen, RTRS

Po poternici interpola

U Novom Sadu po Interpolovoj poternici uhapšen bosanski kriminalac Mladen Ždrale!

Posle hapšenja, priveden je u Policijsku upravu Novi Sad, gde je utvrđen njegov identitet. Njemu je određen ekstradicioni pritvor, a o tome su obavešteni nadležni organi u Bosni i Hercegovini
Objavljeno: 13:17h

Državljanin Bosne i Hercegovine Mladen Ždrale za kojim je pre nekoliko dana raspisana međunarodna Interpolova poternica, uhapšen je u utorak u Novom Sadu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Inspektori kriminalističke policije su mu, kako saznajemo, lisice na ruke stavili u naselju Nova Detelinara.

Posle hapšenja, priveden je u Policijsku upravu Novi Sad, gde je utvrđen njegov identitet. Njemu je određen ekstradicioni pritvor, a o tome su obavešteni nadležni organi u Bosni i Hercegovini.

On je u BiH osuđen na 15 godina zatvora zbog učestovavanja u trostrukom ubistvu, počinjenom novembra 2005. godine u naselju Vraca u Sarajevu. Pucnjima iz automatskog oružja tada su ubijeni Milorad Todorović, Radomir Janković i esad Šenderović, dok je Murat Komarica bio teško ranjen.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.