ZORAN MARJANOVIĆ OSUĐEN za monstruozan zločin koji je potresao celu Srbiju! Kad čujete kaznu, neće vam biti dobro!
Foto: Stock Shutterstock

Sve je gotovo!

ZORAN MARJANOVIĆ OSUĐEN za monstruozan zločin koji je potresao celu Srbiju! Kad čujete kaznu, neće vam biti dobro!

Tužilaštvo je u završnoj reči tražilo za Marjanovića jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od deset godina, što je sud prihvatio i produžio mu pritvor
Objavljeno: 16:44h

Zoran Marjanović (50) iz Velike Ivanče, koji je uhapšen u julu ove godine nakon što je nožem izbo suprugu Gordanu R. (34) i to posle proslave prvog rođendana njihove ćerkice, osuđen je juče prvostepenom presudom u osnovnom sudu u Mladenovcu na deset godina zatvora zbog pokušaja ubistva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tužilaštvo je u završnoj reči tražilo za Marjanovića jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od deset godina, što je sud prihvatio i produžio mu pritvor.

NIJE BILO NESAVESNOG LEČENJA? Oslobođeni lekari prvobitno osuđeni zbog smrti Jelice Radović (19)

Marjanović je nakon izlaska iz pritvora u julu ove godine, u kome je već bio zbog nasilja u porodici jer je i ranije maltretirao i tukao Gordanu, ali i njenu majku, trebalo da zajedno sa suprugom proslavi rođendan ćerkice.

foto: Stock

Nesrećna žena, međutim, nije ni slutila šta će se desiti posle proslave.

- Kada su rođaci otišli, Gordana je legla u krevet sa ćerkicom, a Zoran je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Bio je i pijan! Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć - rekli su tada poznanici Gordane i Zorana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.