NAPAD NA APOTEKARKU U SUBOTICI: Vezali joj ruke nakon što nisu dobili LEK bez RECEPTA
Ilustracija, Foto: Profimedia

strašno!

NAPAD NA APOTEKARKU U SUBOTICI: Vezali joj ruke nakon što nisu dobili LEK bez RECEPTA

Trenutno je to nama nepoznat izvršilac, ili izvršioci, radimo na predmetu u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici

Objavljeno: 21:32h

Za sada nepoznati počinioci upali su juče nešto pre 15 časova u apoteku u blizini Autobuske stanice, napali i vezali zaposlenu apotekarku i ostavili je zaključanu, piše Subotica.com. Posle dvadesetak minuta uspela je da privuče pažnju prolaznika, kada je i pozvana policija.

Ženu je pukom srećom primetila jedna sugrađanka, koja je pozvala policiju. Subotička policija je vrlo brzo stigla na lice mesta i oslobodila zaposlenu, koja je bila uplašena i u šoku zbog svega što se dogodilo. Kako se sve izdešavalo, javnost je upoznala Subotičanka koja je ceo događaj opisala u objavi, koja se vrlo brzo proširila na društvenim mrežama.

- Idem ulicom i na ćošku preko puta glavne autobuske stanice ima apoteka, i nešto lupa, neka devojka izbezumljena gleda i počinje panika, kao pomozite, pomozite, zatvorena je, rekoh ko šta, ono migranti upali u apoteku, vezali i zaključali devojku koja radi u istoj. Stakla zatamnjena i ne vidi se, ona se bukvalno baca jadna da je neko čuje... Nazovem policiju koja dolazi rekordno brzo, nastaje pometnja, i setim se, pošto sam radila u tom objektu da ima teretni ulaz, pa su je tako oslobodili - objavila je naša sugrađanka.

Kako saznaje RTS, radnica apoteke im nije izdala lek jer nisu imali recept. Osobe su potom napustile objekat i za nekoliko minuta su se vratili i pritom oborili na pod radnicu apoteke.

U Policijskoj upravi Subotica potvrdili su da se ovaj događaj desio i da intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja. U rasvetljavanje slučaja uključeno je i Osnovno javno tužilaštvo u Subotici.

- Trenutno je to nama nepoznat izvršilac, ili izvršioci, radimo na predmetu u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici - kazali su iz OJT.

Bonus video:

25:58

CENTRALNI DNEVNIK 05.11.2021.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.