"KADA ME JE OBORIO, NISAM HTEO DA SE BIJEM SA NJIM": Oglasio se učesnik tuče u Bulevaru kralja Aleksandra
Tuča, Foto: Printscreen Instagram

užas

"KADA ME JE OBORIO, NISAM HTEO DA SE BIJEM SA NJIM": Oglasio se učesnik tuče u Bulevaru kralja Aleksandra

Takođe, korisnici na društvenim mrežama navode i da je bahati vozač koji je izazvao incident, pre ovoga, umalo udario devojčicu

Objavljeno:

Nakon tuče koja se, usred bela dana, dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra, a u kojoj su zbog nesuglasica u saobraćaju učestvovale dve grupe ljudi, oglasio se jedan od učesnika, piše Telegraf.

Zbog ove tuče nasred ulice i pešačkog prelaza, stao je ceo saobraćaj u ovom delu Bulevara. Momak koji je napadnut, kaže da nije želeo da reaguje, kada ga je bahati vozač oborio na zemlju.

Prethodno ga je, navodno, "isekao" u saobraćaju.

- Ja sam momak u sivom džemperu i kako se vidi na snimku, kada me je oborio na zemlju, nisam hteo da se bijem sa njim. Danas, sreća niko nije stradao, ali od njegovog bahatog ponašanja i njegove bahate vožnje, nadam se da neće neko nedužan stradati - poručio je mladić, a prenosi Pink.

Takođe, korisnici na društvenim mrežama navode i da je bahati vozač koji je izazvao incident, pre ovoga, umalo udario devojčicu.

Podsetimo, snimak je počeo da kruži društvenim mrežama, na kome se videla tuča grupe muškaraca, nasred Bulevara kralja Aleksandra.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.