NAPAO LEKARA, POLOMIO POLA BOLNICE: Horor u Novom Sadu!
Foto: Zorana Jevtić

kamera sve zabeležila

NAPAO LEKARA, POLOMIO POLA BOLNICE: Horor u Novom Sadu!

Do incidenta je došlo kada je lekar zamolio supruga da sačeka da izađe pacijent iz ordinacije
Objavljeno:

Suprug jedne pacijentkinje u novosadskom Domu zdravlja u Službi opšte medicine na Limanu, danas je verbalno vređao lekara, rušio inventar i šutirao vrata ordinacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Incident se dogodio u Domu zdravlja oko 16 sati, kada je suprug pacijentkinje dok je ona boravila u čekaonici, nepozvan ušao u ordinaciju lekara i najpre ga verbalno napao.

- Lekar je zamolio supruga da sačeka i da će njegovu ženu pregledati čim izađe pacijent koji je već bio u ordinaciji. Ni to ga nije smirilo i počeo je da šutira vrata ordinacije i da ruši inventar u hodniku. Ubrzo nakon toga došao je službenik obezbeđenja i zamolio ga da napusti zgradu, što je on uz pogrdne reči i uradio – saopštavaju u Domu zdravlja.

Kako napominju svi hodnici su pod video nadzorom i kamera je sve zabeležila.

U Domu zdravlja kažu da pacijentkinja nije imala nijedan znak hitnosti, te da joj je izmerena telesna temperatura koja je bila u nivou normalne, i da nije imala povrede.

- Ovo je kap u moru napada na naše lekare i medicinsko osoblje na koje smo više puta upozoravali javnost. I pored dobre volje koja je u ovom slučaju pokazana od strane našeg lekara, suprug pacijentkinje je verbalno napadao sve prisutne i rušio inventor, tako da ostaje nada da se ovakvi slučajevi više neće događati, i da će naši lekari moći u miru da obavljaju svoju dužnost, leče ljude – zaključuju u Domu zdravlja.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.