Taksista pronađen mrtav na svoj rođendan u Prokuplju! SUMNJA SE NA SAMOUBISTVO!
Foto: Ilustracija, Dragan Kadić

Nova tragedija

Taksista pronađen mrtav na svoj rođendan u Prokuplju! SUMNJA SE NA SAMOUBISTVO!

Prethodno je njegova supruga Dragana prijavila nestanak, a automobil i beživotno telo u njemu, pronašao je vlasnik parcele na kojoj je bio parkiran
Objavljeno: 10:44h

Na izlazu iz Prokuplja u delu Đurevačkog naselja pronađen je mrtav taksista Milovan Đ. (64) iz Prokuplja u svom automobilu marke ”mercedes“ .

Kako piše portal prokupljenadlanu.rs, prethodno je njegova supruga Dragana prijavila nestanak, a automobil i beživotno telo u njemu, pronašao je vlasnik parcele na kojoj je bio parkiran.

U Višem tužilaštvu u Prokuplju potvrdili su da su obavešteni o slučaju, ali da je za sada samo policija izlazila na lice mesta. Nezvanično se saznaje da nema tragova nasilja, pa se sumnja na prirodnu smrt, ili samoubistvo. “On vozi noću i kada prekjuče (sreda) ujutro nije došao kući supruga je prvo zvala njegove kolege, a zatim je oko 14 sati prijavila nestanak policiji. Baš mu je tog dana bio rođendan. Krenuli smo u potragu, ali ga je pronašao vlasnik parcele u kojoj je bio parkiran, pa je prijavio policiji”, kaže prijatelj Milovana Đ. Iako se ispituju sve okolnosti, tek će se po završetku obdukcije utvrditi tačan uzrok smrti.

(Espreso.co.rs / Prokuplje na dlanu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.