Da li je i vas ojadio? Advokat proteran iz Komore vara ljude i uzima im novac! (FOTO)
Foto: Printscreen / Tviter / Ивана Томић

preko 30 krivičnih prijava.

Da li je i vas ojadio? Advokat proteran iz Komore vara ljude i uzima im novac! (FOTO)

Još 2013. godine izrečena mu je presuda od starne Advokatske komore Srbije, kojom mu je zabranjeno bavljenje advokaturom zbog prevara koje je vršio
Objavljeno:

Na društvenoj mreži Tviter, više korisnka podelilo je fotografiju čoveka koji se lažno predstavlja kao advokat i uzima ljudima novac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, prema komentaru, dotični gospodin Dragoljub M. Đukanović, vrši krivično delo prevare, uzima novac od građana predstavljaući se kao advokat koji vodi sporove u njihovo ime.

Devojka koja je šerovala fotografiju, napisala je da ga je prepoznala, jer je prošle godine čula starijeg gospodina kako ga moli dsa mu vrati ušteđevinu.

Iz Advokatske Komore Srbije potvrdili su nam da je Đukanovići proglašen krivim za više povreda dužnosti i ugleda advokature i izrečena mu je disciplinska mera brisanja iz imenika advokata Advokatske komore Beograda na vremenski period u trajanju od 15 godina.

To je ujedno najstrožija kazna ikada izrečena za jednog advokata u Srbiji.

Vara i laže ljude!

Doneto je rešenje o brisanju Đukanović Dragoljuba iz imenika advokata Advokatske komore Beograda 15.01.2014. i od navedenog datuma imenovani se više ne vodi u imeniku advokata Advokatske komore Srbije niti Advokatske komore Beograda koja je u sastavu ove Komore.

Prema njihovim rečima, Dukanović je protiv konačne presude Disciplinskog suda Advokatske komore Srbije pokrenuo upravni spor pred Upravnim sudom koji je još uvek u toku.

Da li je ovo najveći prevarant u Srbiji? Išao po Vladi i pričao da je savetnik, digao preko 350.000 dinara!

Ipak, čini se da to nije sprečilo Đukanovića da nastavi sa vršenjem mutnih radnji. Verovatno će i nastaviti. Spor traje i trajaće, a on će iskoristiti savku priliku da opet prevari.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.