KOSTIĆ S*KSUALNO UZNEMIRAVAO STRANCA, PA MU PRETIO! Mladić tvrdi da se užas desio u junu, kreatoru nije prvi put
Poznati kreator Darko Kostić, Foto: Vladimir Sporčić

DARKO KOSTIĆ SE NE SMIRUJE

KOSTIĆ S*KSUALNO UZNEMIRAVAO STRANCA, PA MU PRETIO! Mladić tvrdi da se užas desio u junu, kreatoru nije prvi put

Da podsetimo, Kostić je i ranije imao neprilike sa muškarcima koji su ga prijavljivali zbog seksa

Objavljeno:

Strani državljanin Roblet M. I. prijavio je policiji krajem juna kreatora Darka Kostića, koji je prošlog meseca osuđen zbog polnog uznemiravanja maloletnika, zbog nasilnog seksa, ali i krađe telefona.

Roblet protiv Kostića nije podneo krivičnu prijavu, jer je odmah napustio zemlju. Međutim, on je u policiji ispričao da se sa kreatorom upoznao preko jedne aplikacije, kao i da su imali nasilan seks, te da mu je Kostić oteo telefon i nije ga puštao u stan.

- Mladić je tvrdio da mu je Darko rekao da neće dobiti telefon nazad dok ne završe sa seksualnim odnosom koji strancu očigledno nije prijao - rekao je izvor i dodao da se Roblet odmah zaputio u policiju i prijavio Kostića.

Pored Menkovićeve i Dedovićeve ovaj slučaj obuhvatao je još trojicu okrivljenih, koji su ranije sa tužilaštvom sklopili sporazume o priznanju krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica za uslovne kazne zatvora od tri i šest meseci i godinu dana, koje je presudama potvrdio sud.

Prema saznanjima Kurira, Kostić i njegov asistent, krojač, ispitani su u policijskoj stanici Stari grad, gde je kreator negirao da su ukrali telefon strancu. - Kostić se u policiji branio da je veče proveo u društvu svog krojača i stranog državljanina, te da su se tokom provoda posvađali u njegovom krojačkom studiju. Kako je ispirčao, stranac je posle sukoba otišao i zaboravio svoj mobilni telefon kod Darkovog asistenta - priča izvor Kurira.

- Asistent je takođe priveden u policiju na razgovor, on je mladiću uredno vratio telefon i objašnjavao kako ne zna u čemu je problem. Pošto je Roblet M.I. istog dana napuštao Srbiju, odbio je da podnese krivične prijave protiv Kostića i njegovog prijatelja, te se protiv njih neće voditi nikakav postupak - navodi sagovornik.

Da podsetimo, Kostić je i ranije imao neprilike sa muškarcima koji su ga prijavljivali zbog seksa.

- Vojislav B. ga je prijavio 2018. godine zbog grubog seksa, ali je prijava odbačena jer je utvrđeno da je odnos bio na dobrovoljnoj bazi, a slična situacija ponovila se i prošle godine sa Podgoričaninom B.Z. koji ga je optužio da je pokušao da mu skine pidžamu - ispričao je izvor.

Bonus video:

01:23

STRAVIČNA STATISTIKA: Drogu konzumira svaki peti srednjoškolac, dok svaki sedmi prodaje narkotike! KO JE KRIV?!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.