On je ljubio devojčicu ispred škole u Vranju: Procureli jezivi detalji njegovog bluda sa detetom! (FOTO)
Foto: Facebook/Nenad Stevanović

MAJKA U AGONIJI

On je ljubio devojčicu ispred škole u Vranju: Procureli jezivi detalji njegovog bluda sa detetom! (FOTO)

Očajna majka devojčice kaže da su ga prijavljivali policiji, ali da je pretio detetu da će joj pobiti porodicu, zbog čega je devojčica pokušala da se otruje
Objavljeno: 10:32h

Posle hapšenja Nenada Stevanovića (37) iz Vranja, snimljenog kako ljubi dete ispred škole. Roditelji tvrde da su Stevanovića prijavljivali. Uhapšeni pretio da će se obračunati sa „tazbinom“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nenad Stevanović (37) radnik rudnika "Grot" u Krivoj Feji, koji je uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji, nakon što su na društvenim mrežama osvanule fotografije kako ispred škole ljubi učenicu sedmog razreda, saslušan je juče u Osnovnom tužilaštvu u Vranju, nakon čega je sudija za prethodni postupak prihvatio predlog tužioca i odredio pritvor do 30 dana.

UHAPŠEN NAKON PISANJA ESPRESA: Policija privela ovog muškarca (37) zbog pedofilije! (FOTO)

Kako "Novosti" saznaju, Stevanović se pred tužiocem branio zaljubljenošću i ljubavlju koja je bila uzvraćena.

Iako su sve nadležne institucije, počev od škole, Centra za socijalni rad preko policije, angažovane, roditelji devojčice ipak misle da je trebalo ranije reagovati, jer oni već mesecima, kako kažu, muče muku sa ovim pedofilom, koji je neposredno pre hapšenja pretio devojčici da će joj pobiti porodicu, zbog čega je ona pokušala da se otruje.

foto: Vranjske novine

Vrata skromnog porodičnog doma u Vranju otvara nam sićušna devojčica više nalik dečaku, ubrzo joj se na kapiji pridružuje i očajna majka, koja započinje priču o višemesečnoj borbi.

- Bruka se neviđena dogodila, svi pričaju o nama, ali meni je bitno da mi je dete dobro, za njega živimo i mučimo se i ja i muž. Starija sestra se udala sa 15 godina, a ona je još detence koje ništa ne zna i on je manijak koji zloupotrebljava njenu naivnost - započinje priču Verica Stanisavljević.

Ona kaže da je obijala vrata mnogih institucija i da joj je žao što on nije uhapšen još jula kada su ona i suprug prijavili nestanak devojčice.

Bila je kod tetke i krenula kući, ispostavilo se da se našla sa njim. Htela je da se uda za njega. Policija je vratila dete kući. Na sreću između njih se ništa nije dogodilo. Od tada sam vodila dete kod svih mogućih lekara, psihijatra i školskog psihologa. Pričali smo svi, ona je negirala da će više kontaktirati sa njim, ali čim joj se on javi, ona je nastavljala. Šta sam mogla više da uradim - jada se majka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.