Maskirani muškarci pokušali da otmu petoricu dečaka na putu do škole u Leskovcu!
Foto: Ilustracija / Aleksandar Jovanović Cile

Policija na nogama

Maskirani muškarci pokušali da otmu petoricu dečaka na putu do škole u Leskovcu!

Kidnaperi su dečake presretali u dva navrata, prema njihovim rečima, nedaleko od Policijske stanice "Sever" i u Svetoilijskoj ulici i pokušavali da ih uguraju u automobil marke "audi"
Objavljeno:

Nekoliko starijih muškaraca pokušalo je da otme petoricu dečaka starosti od 11 do 14 godina na putu do škole, pišu “Južne vesti”, dok u policiji potvrđuju da je došlo do incidenta i da tragaju za počiniocima

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kidnaperi su dečake presretali u dva navrata, prema njihovim rečima, nedaleko od Policijske stanice "Sever" i u Svetoilijskoj ulici i pokušavali da ih uguraju u automobil marke "audi". Svi dečaci žive u naselju poznatom kao "Sat mahala".

- Jedan iz automobila mi se obratio na čistom romskom jeziku i tražio da mu priđem. Pošto ga nisam poznavao, nisam želeo. Onda me je on uhvatio preko prozora za ruku i čvrsto držao, a ostali su krenuli da izlaze iz automobila. Uspeo sam da pobegnem i otrčim u školu- priča jedan od dečaka. Desetak minuta kasnije četvoricu njegovih drugova iz naselja, preko puta same Policijske stanice "Sever" u Leskovcu presreo je isti automobil, a kidnaperi su postupili po istom scenariju. - Deca su se odmah razbežala. Moj sin je otišao pravo u školu i sve ispričao školskom policajcu. On je potrčao da ih nađe, ali su kidnaperi pobegli kolima. Brigu nad našom decom preuzela je škola, a policija je onda pokrenula čitav postupak- kaže Bojan Saitović, otac jednog od dečaka. I majka dečaka koji se sam suočio sa kidnaperima je vidno potresena. - Ja sam u šoku i uplašena.To je moglo da se desi bilo kome, ali da ih presretaju u po bela dana na sred ulice, to je strašno. Ja dete više ne smem samo da pustim u školu. Neka policija brzo nađe te monstrume- apeluje Sandra Ibraimović. U leskovačkoj policiji kažu da trenutno rade na rasvetljavanju slučaja. - Sa čitavom situacijom je upoznato Više javno tužilaštvo i radimo na rasvetljavanju slučaja - rekao je za Južne vesti portparol leskovačke policije Boban Zdravković. On tvrdi da je ovo prvi ovakav slučaj zabeležen u Leskovcu u najmanje poslednje dve godine.

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.