Teška saobraćajka kod Banje Koviljače: 4 osobe poginule, među njima beba!
Foto: nebojša Mandić/Ilustracija

UŽAS KOD LOZNICE

Teška saobraćajka kod Banje Koviljače: 4 osobe poginule, među njima beba!

Danas nešto posle 17 časova na zaobilaznom putu kod Loznice, u blizini Banje Koviljače dogodila se teška saobraćajna nesreća
Objavljeno: 20:11h

U ovom saobraćajnoj nesreći je prema nezvaničnim informacijama četvoro ljudi izgubilo život na licu mesta dok je jednu osobu sa teškim povredama Hitna pomoć prebacila u lozničku Opštu bolnicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nesreća se dogodila na ravnom delu puta i prema tvrdnjama očevidaca, putnički automobil marke "golf", bosanskih tablica, direktno je udario u šleper koji se kretao iz pravca Malog Zvornika, a kojim je upravljao vozač takođe iz BiH.

- Pošto živim u blizini zaobilaznog puta, čuo sam strahovit prasak i odmah sam znao da je u pitanju sudar. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, a kada sam stigao na lice mesta zatekao sam užasnu scenu. Smrskan automobil stajao je pored puta, na par metara od kamiona, na kojem je takođe uništen prednji deo i desna strana kabine - kaže jedan od očevidaca.

Prema nepotvrđenim informacijama, u putničkom vozilu nalazile su se dve žene, dva muškarca i jedno dete. Vatrogasne ekipe iz Loznice, sa dva vozila više od sat vremena pokušavala su da izvuku tela povređenih.

Vozač, koji se zatekao u vreme nesreće na putu, kaže da ništa nije nagoveštavalo nesreću, ali je onda putničko vozilo, koje se kretalo iz pravca graničnog prelaza Trbušnica, prema Malom Zvorniku, prešlo na suprotnu stranu i direktno podletelo pod šleper.

Policija je zatvorila saobraćaj na ovom delu puta, pa se vozila preusmeravaju na alternativni pravac kroz Banju Koviljaču. Na licu mesta u toku je uviđaj, a vozač kamiona je priveden.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.