Buran Legijin dolazak na suđenje za ubistvo Ćuruvije: Kolonu nadletali helikopteri!(VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, Profimedia

Blokiran saobraćaj

Buran Legijin dolazak na suđenje za ubistvo Ćuruvije: Kolonu nadletali helikopteri!(VIDEO)

Ključni svedok na suđenju za ubistvo Slavka Ćuruvije 1999. godine, Milorad Ulemek Legija, svedoči u Specijalnom sudu danas. Stigao iz Zabele pod ogromnom pratnjom
Objavljeno: 16:53h

Milorad Ulemek Legija danas se pred Specijalnim sudom pojavio kao ključni svedok u rasvetljavanju ubistva Slavka Ćuruvije, koje od 1999. godine muči Srbiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od Požarevca, tačnije od Zabele, do zgrade Specijalnog suda, vozilo u kojem je bio nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije, pratilo je jako obezbeđenje, kako na putu, tako i sa neba - sve vreme su helikopteri nadletali kolonu u kojoj je bio Ulemek.

Saobraćaj je na putu kojim je Legija stigao u Specijalni sud bio zatvoren.

Ustanička ulica, u kojoj se nalazi zgrada suda blokirana je.

foto: Printscreen

Ulemek bi trebalo da pred sudskim većem danas, a ako ne završi i u utorak, prvi put javno govori o svojim saznanjima o likvidaciji Ćuruvije. Takođe, tužilac, advokati, optuženi i članovi sudskog veća imaće pravo da mu postavljaju pitanja. Bivši komadant JSO inače služi jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora u požarevačkoj Zabeli zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, Ivana Stambolića, zločina na Ibarskoj magistrali i nedela "zemunskog klana".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.