Kako smo dozvolili da se Karić izvuče s optužnicom za utaju 120 miliona evra?! I kako je preveslao 5 ministara pravde i 6 Vlada Srbije? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia / Nebojša Mandić / Marina Lopičić / Zorana Jevtić / Aleksandar Jovanović Cile

e, ovo je Bruka Srbije!

Kako smo dozvolili da se Karić izvuče s optužnicom za utaju 120 miliona evra?! I kako je preveslao 5 ministara pravde i 6 Vlada Srbije? (FOTO) (VIDEO)

Ko je kriv za ovakvu situaciju i kako je moguće da se čovek koji je optužen za takvu malverzaciju izvuče zbog zastarelosti optužnice?
Objavljeno: 15:45h

Protiv Bogoljuba Karića obustavljen je postupak u Višem sudu u Beogradu, ali je i dalje na snazi istraga koju vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal i po kojoj je raspisana poternica protiv njega.

Međutim, i od nje izgleda neće biti ništa zbog apsolutne zastarelosti dela za koje su Karić i članovi njene porodice i saradnici bili gonjeni u tom tužilaštu, a to bi trebalo da se desi 2017. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na taj način on će biti slobodan čovek i neće biti nikakve prepreke da se u našu zemlju vrati, kako je i on sam najavio, u maju naredne godine!

Zašto je Novak dozvolio da ga prevesla Bogoljub Karić? (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, zastarelost krivičnog gonjenja protiv Karića u postupku pred Višim sudom nastupila je zbog proteka 10 godina od pokretanja krivičnog gonjenja, odnosno dvostruko vreme od zaprećene kazne od pet godina zatvora za krivično delo koje se Kariću stavljalo na teret.

Zastarelo!? Obustavljen postupak protiv Bogoljuba Karića!

Ko je kriv za ovako nešto i kako je moguće da se čovek koji je optužen za malverzaciju sa 120 miliona evra, izvuče zbog neverovatnog razloga - zastarelosti optužnice?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.