POLICIJA ISKLJUČILA 4 VOZAČA IZ SAOBRAĆAJA! Po Beogradu vozili pijani i nadrogirani
Ilustracija, Foto: MUP

akcija policije

POLICIJA ISKLJUČILA 4 VOZAČA IZ SAOBRAĆAJA! Po Beogradu vozili pijani i nadrogirani

Svi vozači zadržani su u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom protekle noći isključili su iz saobraćaja četiri vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog zbog nasilničke vožnje.

Policija je na Trgu Slavija zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „kia“ koji je upravljao vozilom sa 2,41 promila alkohola u organizmu.

Na auto-putu Beograd-Šid, u Novom Beogradu, policija je presretačem zaustavila devetnaestogodišnjeg vozača automobila „mercedes“ koji se kretao brzinom od 118,9 kilometara na čas. Testiranjem je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa, a protiv njega su podnete i prekršajne prijave, jer je sa probnom vozačkom dozvolom upravljao vozilom u periodu između 23 i 6 časova, vozilom čija je snaga motora veća od 80 kilovata.

Policijski službenici su u Zemunu isključili iz saobraćaja dvadesetjednogodišnjeg vozača „škode“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom kokaina i kanabisa, a takođe nije imao ni vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

U Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Beogradu kontrolisan je tridesetšestogodišnji vozač mopeda, koji takođe nije imao vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, a testiranjem je utvrđeno da je bio pozitivan na kanabis. U istoj ulici, dvadesettrogodišnji vozač automobila „BMV“ zatečen je da upravlja vozilom pod dejstvom kokaina.

Svi vozači zadržani su u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Takođe, policija je u Ulici Aleksandra Dubčeka prilikom kontrole automobila „škode superb“, kojim je upravljao dvadesetosmogodišnji vozač, uređajem folimetar izmerila na vozilu zatamnjenost stakla koja su bila protivna propisima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.