SINA NE OPRAVDAVAM, A MILUTINA NE KRIVIM! Oglasila se majka lopova iz Lebana na koga je pucao penzioner
Mjaka lopova iz Lebana, Foto: Printscreen/ TV Prva

drama

SINA NE OPRAVDAVAM, A MILUTINA NE KRIVIM! Oglasila se majka lopova iz Lebana na koga je pucao penzioner

Žena otkrila mračne detalje iz života sina

Objavljeno:

Podržavam komšiju Milutina! Moj sin je problematičan. Pio je lekove i alkohol, to je jedna vrsta droge. Sina ne opravdavam, a čoveka ne krivim, kad nije ništa kriv. Ovo kaže majka provalnika Dalibora S. (34) iz Lebana, koji je u subotu naoružan sekirom i maskiran fantomkom upao u kuću Milutina Cvetkovića (87), policajca u penziji, i pretio mu odsecanjem glave, posle čega ga je Cvetković ranio hicem iz pištolja! Ona dodaje da im je Milutin komšija, kao i da je Dalibor vrlo problematičan.

- Pio je lekove i alkohol, to je jedna vrsta droge. Bio je i na lečenju od alkohola dva puta po nekih mesec dana, ali se ništa nije promenilo. Bio je i u pritvoru, jer je pesnicom udario mog unuka, svog sina (12) i zbog nasilja u porodici. Pre nekoliko dana maltretirao nas je i sve polomio po kući - rekla je majka i istakla da nije znala šta se u subotu uveče dogodilo dok je komšinica nije probudila i rekla joj da je Milutin pucao u Darka.

- Tada sam izašla i videla policiju na sve strane. Moj sin je često išao kod tog komšije, jer živimo odmah preko puta, pomagao mu kad nešto zatreba i ne znam zašto je ovo uradio, ali ga ne opravdavam - priča potresena žena.

Bonus video:

01:22

RUPE NA ŠETALIŠTU: Skaču dok ne probiju!

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.