Pajtić saslušan u policiji. Odbio poligraf! (FOTO)

lider ds na poligrafu

Pajtić saslušan u policiji. Odbio poligraf! (FOTO)

On je saslušan u svojstvu građanina po zahtevu tužioca za prikupljanje obaveštenja u predistražnom postupku
Objavljeno: 15:31h

Lider DS Bojan Pajtić došao je u 12 sati u MUP i dao iskaz u svojstvu građana. Pajtić je dao iskaz u vezi sa slučajem izgradnje vetroparkova.

Aleksandar Jovanović
Iskaz je dat u predistražnom postupku, a kako je rekao za N1, policiji je predočio sve dokaze iz kojih se, prema njegovom mišljenju, može zaključiti da je firma Kontinental vinds reketirana. - Iz dokumentacije se vidi da je to preduzeće imalo potpuno drugačiji tretman u odnosu na sva druga koja se bave istim poslom - rekao je Pajtić.
Aleksandar Jovanović
On je odbio poligraf jer ne želi da Stefanović tumači rezultate poligrafskog testiranja i prezentuje ih javnosti i pozvao je Vučića na poligraf, ali u nekoj međunarodnoj instituciji. Nikola Petrović prošao poligraf: Afera Prisluškivanje se nastavlja! Zamenik višeg tužioca Pajtiću je postavitio pitanja u vezi sa navodima da je Petrović tražio dva miliona od Lidije Udovički da bi se vetropark američke kompanije "CWS", čiji je predsednik njen suprug, priključio na mrežu EMS. U javnost su dospeli transkripti navodnog telefonskog razgovora u kojem se Udovički žalila Pajtiću na to, a on je već potvrdio autentičnost razgovora.
Aleksandar Jovanović
- Sa velikim zadovoljstvom ću se odazvati pozivu za saslušanje, s obzirom na to da sam žrtva prisluškivanja. Izjavu ću, sa sve dokazima o reketiranju strane kompanije, dati nadležnim organima, iako znam da ova vlast neće samu sebe hapsiti zbog reketiranja. Ali promeniće se i ova vlast, kao i svaka. Kad tad će odgovarati - izjavio je Pajtić pre nekoliko dana. Nikola Petrović već je bio na poligrafskom ispitivanju negirajući sve optužbe i sa uspehom je prošao na detektoru laži. (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.