UHAPŠENI LAŽNI POLICAJCI: Uleteli čoveku u stan, pretili mu pištoljem, pa ukrali novac i lekove
Ilustracija, Foto: Kurir/ Ana Paunković

akcija policije

UHAPŠENI LAŽNI POLICAJCI: Uleteli čoveku u stan, pretili mu pištoljem, pa ukrali novac i lekove

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. Z. (1982) i D. R. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu.

Oni se sumnjiče da su 12. decembra ove godine ušli u stan četrdesetdevetogodišnjeg muškarca na Čukarici i uz pretnju pištoljem od njega uzeli novac i lekove.

- Mladić, maskiran maramom i kačketom. Izvadio je pištolj, ugurao me u stan, stavio mi ruke na sto i rekao da je policajac sa Čukarice.

U strahu sam mu poverovao, a on je naredio da vadim sve iz džepova, što sam i uradio. Potom je počeo da viče: "Daj heroin!" Rekao sam da nemam, a on je rekao da mu dam buprenorfine - opisao je pljački N.B. i dodaje da su otišli do spavaće sobe, gde mu je dao lekove.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.