UDOVICA SMRSKANOG RADNIKA OTKRILA DETALJE UŽASA U KRALJEVU: Ovo me u crno zavilo, samo su mi rekli da mu nema spasa
Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga

UDOVICA SMRSKANOG RADNIKA OTKRILA DETALJE UŽASA U KRALJEVU: Ovo me u crno zavilo, samo su mi rekli da mu nema spasa

Nesreća se dogodila prilikom izvođenja zemljanih radova kada je, najverovatnije nepažnjom, bager udario, a potom i pregazio nesrećnog Živka

Objavljeno:

U nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u sredu, oko 15.45, na privatnom gradilištu kraj Ibra, u ulici Milomira Glavčića u kraljevačkom naselju Ribnica, nastradao je Živko Kostić (60) iz Kraljeva.

Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila prilikom izvođenja zemljanih radova kada je, najverovatnije nepažnjom, bager udario, a potom i pregazio nesrećnog Živka koji je, kako saznajemo, posmatrao radove, a živeo je u neposrednoj blizini gradilišta, u ručno sklepanoj kućici gde je gajio živinu i čuvao pse.

Tom prilikom Kostić je zadobio veoma teške povrede zbog kojih je hitno prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, ubrzo i preminuo.

Na ovom privatnom gradilištu u četvrtak pre podne nije bilo nikoga, a od komšija saznajemo da radnici tu povremeno dolaze. Iz malog, ograđenog i prilično neuglednog prostora gde je Živko, prema rečima njegove supruge Anice, kao invalidski penzioner provodio najveći deo svog vremena, odjekuju laveži bar desetak uznemirenih pasa.

- Ne znam šta se desilo, ne znam kako mi je Živko nastradao. Samo mi rekoše da su ga smrskanog odvezli u bolnicu i da mu nije bilo pomoći. Ne mogu ni tog čoveka što je vozio bager da krivim, ništa on nije kriv, ovo je nesreća koje me u crno zavila – kroz Suze priča supruga Anica, u dvorištu porodične kuće u Kraljevu – Srčani sam bolesnik i ne znam kako ću ovo da preživim.

Prema njenim rečima, sahrana posmrtnih ostataka nastradalog Živka biće obavljena posle obdukcije koju je naložilo nadležno tužilaštvo nakon čije će istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima se ove nesreća dogodila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.