Luka Bojović može u Srbiju, poternica za njim povučena!
Foto: Fonet

slobodan kao ptica

Luka Bojović može u Srbiju, poternica za njim povučena!

Bojović je "slobodan čovek" u Srbiji, mada u španskom zatvoru služi kaznu od 18 godina zatvora na koju je prošle godine pravosnažno osuđen u Madridu
Objavljeno: 12:16h

Srbija više ne traži izručenje Luke Bojovića iz Španije, pošto je povučena poternica koja je za njim bila raspisana nakon što je pravosnažno oslobođen od optužbi za više ubistava i pokušaja ubistava, i jer je kaznu od 15 meseci zatvora izdržao u ekstradicionom pritvoru u Španiji, prenele su danas agencije u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon pravosnažnosti oslobađajuće presude sud je Bojoviću ukinuo pritvor i izdao naređenje za povlačenje poternice, rekla je portparol suda Tanja Koljenšić.

Bojović je "slobodan čovek" u Srbiji, mada u španskom zatvoru služi kaznu od 18 godina zatvora na koju je prošle godine pravosnažno osuđen u Madridu.

Naime, za Bojovićem je 2010. godine raspisana poternica kada je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv njega zbog sumnje da je da je bio na čelu kriminalne grupe, kao i da je bio organizator ubistva Branka Jeftovića Jorge 2004. godine, pokušaja ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Ssoka iste godine kada su ubijeni njihovi telohranitelji Dejan Živančević i Milutin Jovičić.

Oslobođen je zbog nedostatka dokaza.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.