Arkan je brutalno vređao Cecu, a ona lažirala testament uz pomoć Palme i Dačića!
Foto: Printscreen / Instagram / Cražnatović

zvao je muslimankom

Arkan je brutalno vređao Cecu, a ona lažirala testament uz pomoć Palme i Dačića!

Ulemek je otkrio nepoznate detalje iz veze Cece i Arkana, ali i o umešanosti političara u lažiranje Ražnatovićevog testamenta! A nije čudo da se Mihajlo Ražnatović svađa sa Cecom, nasledio je očevu narav - navodi Ulemek
Objavljeno: 11:48h

Očevu narav i stav prema ženama, nasledio je Željkov sin Mihajlo. Mihajlo kaže da nije iznenađen što se ponovo u medijima povlači svađa između Cece i Arkanove dece.

foto: Profimedia

- Znam Mihajla. Zajedno smo ratovali. Kada je došao u Srbiju, nije znao reč srpskog. A znam i Cecu. O njoj samo sve najgore. Šta god da je između njih dvoje, odgovorno tvrdim da je Mihajlo u pravu. Ona je Željkovu decu pokrala, nije im dala ni prebijene pare - izričit je Ulemek, koji veruje da je povod za Mihajlovu burnu reakciju na Fejsbuku nerviranje zbog Cecinih postupaka prema njegovoj braći i sestrama, koja su, osim Veljka i Anastasije ostala kratkih rukava.

Ulemek je bio u kući Ražnatovića neposredno posle njegovog ubistva.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Koliko ja znam Željka, on nije razmišljao ni o smrti ni o testamentu. Ceca je bila zatvorena gore u sobi dva dana zajedno sa Palmom i Pelevićem, a pomagao im je i Dačić da naprave lažni testament. Taj papir se pojavio tek posle 40 dana. Tu su svi profitirali osim Arkanove dece. Palma je dobio stranku, Ceca 100 kilograma zlata i 22 ili 23 miliona franaka od FK Obilić. Državi je vratila milion, a ostatak gde je pitajte nju - kaže Mihajlo za "Srpski telegraf".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.