Uhapšena kraljica elitne prostitucije: Madam Željka krila kokain u gaćama!
Foto: Facebook/Željka Rolović

podvodila devojke

Uhapšena kraljica elitne prostitucije: Madam Željka krila kokain u gaćama!

Javnost u Srbiji upoznala je Željku Rolović 21. avgusta prošle godine, kada je uhapšena u akciji crnogorske policije “Lutka”
Objavljeno:

Četiri osobe privedene su juče ujutru u tivatskoj marini “Porto Montenegro” zbog posedovanja kokaina, a među njima je i Kotoranka Željka Rolović (39), koja je ranije osuđivana za podvođenje pojedinih srpskih starleta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, kako pišu podgoričke “Vijesti”, Podgoričanka Ema Đuhić (24) uhapšena je u “Porto Montenegro”, nakon što je tamošnja policija kod nje pronašla sedam pakovanja kokaina ukupne količine 7,5 grama. Prema nezvaničnim saznanjima ovog portala, Đuhić je drogu krila u svom donjem vešu.

Da li je ucenjivao i vas? Uhapšen razbojnik, uzeo 800.000 dinara kradući ljudima Fejs naloge!

foto: Facebook/Željka Rolović

Istovremeno, Granična policija privela je i Kotoranku Željku Rolović (39), poznatiju kao Madam Željka, Vanu Simić (22) iz Loznice, Aleksandru Radojević (26) iz Beograda i Marka Lušića (30) iz Zagreba, koji su bili u društvu sa Đuhić.

Radnik u Knez Mihajlovoj pao sa visine od 10 metara!

Svi osim Podgoričanke su nakon saslušanja pušteni na slobodu. Kako je saopšteno iz crnogorske policije, Đuhićevu, Rolovićevu, Simićevu, Radojevićevu i Lušića policija je uhapsila kada su krenuli da se ukrcaju na jednu od luksuznih jahti usidrenih u tivatskoj marini. O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su preduzeli dalje službene mjere i radnje u ovom predmetu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.