Evo ko je ranjeni navijač u Rakovici i ko je sve učestvovao huliganskom obračunu! (FOTO)
Foto: Facebook/Vlada Mileusnić

dugačak mu je dosije

Evo ko je ranjeni navijač u Rakovici i ko je sve učestvovao huliganskom obračunu! (FOTO)

Mileusnić je vođa podgrupe Grobari Miljakovac, važi za teškog huligana, ranjen je u rame zbog neračišćenih kriminalnih računa, a ne navijačkih razmirica
Objavljeno: 15:20h

Mileusnić je vođa podgrupe Grobari Miljakovac, važi za teškog huligana, ranjen je u rame zbog neračišćenih kriminalnih računa, a ne navijačkih razmirica.

Ko je bio ubijeni vođa Zabranjenih? Jedan od najžešćih na Jugu, prebio čoveka štanglom, žalio se na policijsku represiju... (FOTO) (VIDEO)

Treba reći i da je Mileusnić nekoliko puta privođen zbog raznoraznih kriminalnih nedela.

Ranjeni Mileusnić prevezen je najverovatnije privatnim vozilom u Urgentni centar, gde je zbrinut na Odeljenju hirurgije zbog prostrelne rane ramena. Na lice mesta izašla je odmah policija, koja je privela N. V. (22) i U. O. (25), ali i Mileusnića nakon što mu je sanirana rana.

foto: Facebook

Uhapšena huliganska trojka sa Miljakovca takođe je odranije poznata policiji, a zbog više krivičnih dela služili su i zatvorske kazne. Jučerašnji okršaj dogodio se u prepodnevnim satima u Ulici Stevana Opačića na Miljakovcu, usred stambenog bloka i pred brojnim svedocima.

- Druga grupa huligana s kojom su se sukobili bila je maskirana fantomkama, a policija intenzivno radi na njihovoj identifikaciji. Privedenoj trojici je na zahtev tužioca određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušani

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.