1987. SE U FRANKFURTU DESILO NEŠTO UŽASNO: Istina se krije iza ove stare fotke srpskih KRIMOSA!
Vlastimir Denić Met, Foto: Facebook/legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

1987. SE U FRANKFURTU DESILO NEŠTO UŽASNO: Istina se krije iza ove stare fotke srpskih KRIMOSA!

Kada se Metovom bratu rodio sin, dao mu je ime Vlastimir, po bratu koga je mnogo voleo

Objavljeno: 12:13h

Vlastimir Denić Met je bio poznat žestoki momak sedamdesetih i osamdesetih, čiji nadimak često možete čuti kada se priča o momcima sa vrelog asfalta.

Kada god se priča o Ljubi, Robiji, Ćenti, Giški, Duji, Petkovu, Arkanu, često se čuje i “Met”. Za njega svi imaju reči hvale i govore kako je bio korektan čovek i dobar drug. Rođen je u Hrvatskoj 1952. kao najmlađi od troje dece. Roditelji su mu se razveli, a otac mu je bio oficir i kada je dobio prekomandu u Beograd poveo je Meta sa sobom, a stariji brat i sestra su ostali kod majke.

Vlasto, kako ga je porodica zvala, nakon što se otisnuo u beli svet, dolazio je povremeno kod brata, koji ga je molio da prestane sa takvim životom, a Vlasto je govorio: “Budem, brate.” Imao je više pasoša i bio je neuhvatljiv.

Vlastimir Denić Met je bio poznat žestoki momak sedamdesetih i osamdesetih, čiji nadimak često možete čuti kada se priča...

Posted by Legende devedesetih on Уторак, 17. јул 2018.

Ubijen je ’87. u restoranu u Nemačkoj, neko kaže u Frankfurtu, drugi kažu negde oko Minhena.Telo je isporučeno porodici mesec dana kasnije. Met je imao devojku Hercegovku koja ga je obožavala. Prisustvovala je sahrani i posle je bila u stanu kod porodice i rekla je Metovom ocu da će ona dati da se napravi spomenik.

Ljubinko Duja Bećirović, Boris Petkov Bugarin i Vlastimir Denić Met

Posted by Legende devedesetih on Недеља, 20. септембар 2020.

Pokazala je prsten koji joj je Vlasto dao i kazala da vredi 14 hiljada maraka. Rekla je da će ga prodati i platiti spomenik. Kada se Metovom bratu rodio sin, dao mu je ime Vlastimir, po bratu koga je mnogo voleo.

(Espreso.co.rs / Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.