Piroman iz Bele Crkve: Pijan palio kuću i kola funkcionera SNS (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Pančevo RTV

NEZADOVOLJAN ZBOG OTKAZA

Piroman iz Bele Crkve: Pijan palio kuću i kola funkcionera SNS (VIDEO)

Podneta krivična prijava protiv vozača "Komunalca" Stanka Živanova iz Bele Crkve
Objavljeno:

Stanko Živanov, vozač kamiona u belocrkvanskom Komunalcu, priznao je da je u noći između utorka i srede zapalio dva automobila ispred porodične kuće direktorke tog preduzeća Milice Vitomir i pokušao da zapali porodičnu kuću predsednika SO Bela Crkva Marjana Aleksića, inače visokih funkcionera SNS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je, kako saznajemo, uradio pod dejstvom alkohola, a motiv je bio nezadovoljstvo zbog otkaza koje su ovih dana dobila dvojica članova LSV, čiji je i on član.

Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu, dok će Vitomirova i Aleksić podneti privatne tužbe. Vitomirova, koja je nedavno postala direktorka, kaže da su sporni otkazi podeljeni zbog sistematizacije u preduzeću, a da će zbog ovog događaja Živanov najverovatnije biti suspendovan.

- Očigledno je da se ovde radi o napadu koji je politički motivisan, a ne zbog otkaza - tvrdi direktorka Komunalca.

LSV je, inače, zimus zajedno sa DS smenjen sa vlasti u toj opštini, koju je tada preuzeo SNS. Tu smenu su pratili mnogobrojni incidenti, među kojima je prskanje smenjenih odbornika biber sprejom i njihov višednevni štrajk glađu.

Osim što je porodica Vitomirov ostala bez privatnog automobila, zapaljen je i službeni automobil direktorkinog supruga, dok je na kući Aleksićevih, na sreću, stradala samo masivna, drvena ulazna kapija.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.