OVO SELO JE UKLETO! Mladoženja koji se obesio uoči svadbe iz istog je mesta u kojem se nedavno desio HOROR
Ukleto selo koje prate užasne tragedije, Foto: Društvene mreže

UŽASNA TRAGEDIJA

OVO SELO JE UKLETO! Mladoženja koji se obesio uoči svadbe iz istog je mesta u kojem se nedavno desio HOROR

Tog dana su sve isplanirali, datum za veridbu, sve kupili...

Objavljeno:

Selo Negosavlja u opštini Medveđa postaje ukleto mesto, zbog tragedija koje se dešavaju. Goran S. iz ovog mesta obesio se u ponedeljak u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom verenicom sa kojom je uskoro trebalo da se venča. Nesrećni mladić je pre samoubistva u rodnom selu proveo nekoliko dana.

Pre malo više od godinu dana, u februaru 2019. godine meštane ovog sela zadesila je nezapamćena tragedija, kada je dvanaestogodišnji dečak izvršio samoubistvo u porodičnoj kući tako što je očevim pištoljem pucao sebi u usta. Dečak je ostavio i oproštajno pismo. Meštani Negosavlja su u potpunom šoku posle ovih tragedija.

Goran S. (39) je samo nekoliko sati nakon što je zaprosio devojku, u ponedeljak uveče izvršio samoubistvo u sobu jednog leskovačkog hotela u kom su trebali da odmore na putu za Beograd gde je radio.

foto: Društvene mreže

Na recepciji se prijavio u ponedeljak uveče sa ličnom kartom i u sobu je ušao s mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt - priča jedan od zaposlenih u hotelu.

Prema priči komšija, Goran je s budućom suprugom došao u petak u rodno Negoslavlje.

Mladenci su s njegovim roditeljima kupili snaji belo zlato, nakit i sve što treba za veridbu. Bili su presrećni, tako su i delovali. U ponedeljak uveče trebalo je da se vrate u Beograd. Krenuli su iz sela, ali zašto su svratili u hotel, to sad nikom nije jasno. Možda je Goran bio umoran ili je sve isplanirao. Kada su se smestili u sobu, oko 22.45 poslao je verenicu do kola da uzme neke stvari. Kada je ona izašla, prvo je, navodno, pokušao kaišem od pantalona da se obesi o luster, pa on nije izdržao, potom je otišao u kupatilo i tu se obesio - priča jedna od komšinica i dodaje:

Telo je našla verenica. Očajna je, ne zna šta je razlog. Sve su isplanirali, bili su srećni.. Goran, inače, već deset godina radi u Beogradu. Pričao nam je da je preduzimač i da nema ulice u Beogradu u kojoj nije podigao neku zgradu. Verenica mu je takođe iz Beograda - priča komšinica.

Ona dodaje da nije tačna informacija da se Goran posvađao s roditeljima.

Tuga

Sahrana umesto veselja Telo Gorana S. preuzeli su roditelji juče u ranim jutarnjim satima, oko tri sata posle ponoći, i on je sahranjen juče. - Odmah su spremili i za sahranu sve. Umesto da dočekuju svatove, oni nesrećni primaju saučešće. Tuga, a da samo znate kakav je to dečko bio. Dobar, uvek spreman da pomogne, decu je obožavao. Kad bi dolazio iz Beograda, svima bi nakupovao svašta, a prvo bi se pobrinuo za decu od rođaka, ali i od komšija - priča plačnim glasom žena.

Tog dana su sve isplanirali, datum za veridbu, sve kupili... Trebalo je da naprave veridbu u restoranu u Medveđi uskoro, nisam sigurna da su tačan datum odredili. Naravno, i svadba je bila u planu. Krenuli su u Beograd zbog posla, roditelji se pozdravili s njima, sve je bilo kako treba. Eno ga mučeni otac kuka na sav glas da može da vrati vreme. Kaže: „Da sam znao, sinko, šta planiraš, pa da te zaključam u kuću da te nigde ne pustim.“ Majka ga doziva i pita: „Zašto nam to uradi, sine?“ - priča naša sagovornica.

Prema njenim rečima, Goran ima mlađeg brata i sestru.

Goran je, eto, prvi trebalo da se oženi. Roditelji su se radovali veselju, snaji, pa i unucima. Neutešni su. Sve vreme se pitaju zašto, ali niko ne zna odgovor, pa ni verenica. Ko zna, on je, eto, radio tolike godine u Beogradu, možda je tamo imao neki problem o kom nije hteo da priča - kaže komšinica.

Ona dodaje da se Goran nije ni najboljim drugovima požalio.

Za sve nas je misterija zašto se odlučio na ovaj korak. Bar da je ostavio neku poruku, ma ništa. Novac sigurno nije mogao da bude problem jer je reč o imućnoj porodici.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.