Prijatelj porodice ubijene pevačice tvrdi: Jelenu je ubio neko moćan!
Foto: Facebook/Jelena Marjanović

ko ometa istragu?

Prijatelj porodice ubijene pevačice tvrdi: Jelenu je ubio neko moćan!

Pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33) iz Beograda je ubio neko mnogo moćan i on zataškava njeno ubistvo - prijatelj porodice ubijene.
Objavljeno: 09:09h

Prijatelj Krsmanovića za Alo kaže da deo njene porodice odbacuje verziju da je ubijena zbog duga. Ona je vabila Zorana Marjanovića na seks! Ispovest Rade M. koja je bila policijski mamac (AUDIO) - Ma kakav dug! Ne znamo koliki bi to dug morao da bude da bi bila ubijena! Ne veruju ni u priče da ju je ubio neki manijak, jer bi se iživljavao nad njom, nego smatraju da je to učinio neko mnogo moćan, pa ta osoba sada opstruira istragu - rekao je za naš list prijatelj Krsmanovića, koji je želeo da ostane anoniman.

foto: Public
Mamili Zorana na seks sa devojkom koja liči na ubijenu Jelenu: Razmenjivali erotske poruke, a iza svega stoji... Prijatelj porodice veruje da je taj moćnik sklonio dokaze i na sve moguće načine ometa istragu kako se ne bi otkrila njegova umešanost u zločin. - Sumnjamo da pomoću svojih veza čini sve da istragu navodi u pogrešnom smeru kako ne bi bio doveden u vezu sa ubistvom. - Verujemo da u javnost namerno pušta spekulacije o tome ko je ubio Jelenu i time zastrašuje svedoke, koji bi možda mogli nešto da kažu o zločinu. Porodici Krsmanović nimalo nije svejedno što se ubica slobodno šeta i što, nedajbože, može da ubije još nekoga - kaže prijatelj Krsmanovića. On navodi da nije bilo nikakvog razloga da neko ubije mladu pevačicu, koja se vraćala na estradnu scenu posle dužeg perioda. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.