Lukina smrt nije samo moja krivica, on je gurao auto bez signalizacije!
Foto: MUP

PRAVDANJE MILIĆEVA

Lukina smrt nije samo moja krivica, on je gurao auto bez signalizacije!

Suđenje Marku Milićevu zbog smrti Luke Jovanovića na Brankovom mostu u julu 2014. godine nastavljeno je danas pred Apelacionim sudom.
Objavljeno: 15:48h

U svoju odbranu, Marko Milićev je rekao da je njegova najveća kazna to što je Luka Jovanović poginuo na Brankovom mostu od njegovog vozila u julu 2014. godine. Zašto je Marko Milićev nagrađen, a ne kažnjen presudom za ubistvo mladića? (FOTO) (VIDEO) Njegova odbrana tražila je da se ukine prvostepena presuda kojom je osuđen na četiri i po godine zatvora i ponovi suđenje. Na žalbenoj sednici suda, Milićev je rekao da je već dve godine razapet u medijima. Zgazio je dete, a sad će dobiti odštetu od više stotina hiljada dinara! (VIDEO)

foto: beta
On je takođe rekao da Jovanovićevasmrt nije bila samo njegov propust, s obzirom da je pokojni gurao pokvarenu "ladu" sa drugarima preko mosta bez ikakve signalizacije. Podsetimo, Luka Jovanović stradao je 25. jula na Brankovom mostu kada se vraćao iz grada sa prijateljima. Njima se na mostu pokvarila "lada" i kad su izašli da je preguraju u zaustavnu traku, na njih je naleteo "mini kantrimen" koji je vozio Marko Milićev. Ljudski život vredi kao pasji: Evo kako su građani reagovali na presudu u slučaju kantrimen! (FOTO)
foto: Aleksandar Jovanovic Cile
On se nije zaustavio već je produžio i sakrio vozilo. Uhapšen je u Kini. Jovanović je preminuo dan kasnije u Urgentnom centru. Milićev (36) je prošle godine osuđen na četiri i po godine zatvora. On je osuđen za "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", a optužnicom se tereti da je kobne noći u pijanom stanju vozio neprilagođenom brzinom i nakon incidenta nije stao da vidi šta se dogodilo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.