NOVI KRVAVI PIR TRESE SRBIJU: Muž tvrdi da ga je žena UPUCALA USRED KUĆE!
Hitna pomoć / Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

PAKAO!

NOVI KRVAVI PIR TRESE SRBIJU: Muž tvrdi da ga je žena UPUCALA USRED KUĆE!

U kikindskoj bolnici o tome nisu ništa mogli da nam kažu

Objavljeno:

STEVAN S. (55) iz Novog Miloševa ranjen je vatrenim oružjem u ponedeljak ujutro, oko 8.30 sati, u porodičnoj kući u tom selu u opštini Novi Bečej. Sa prostrelnom ranom na trbuhu, ispod levog rebra, primljen je u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je operisan, a nakon toga upućen je na dalje lečenje u Klinički centar u Novom Sadu. Mada se još pouzdano ne zna kako je čovek ranjen, on je, navodno, policiji iz Zrenjanina, koja vodi istragu, rekao da ga je upucala žena.

U kikindskoj bolnici o tome nisu ništa mogli da nam kažu, ali su nam opisali stanje u kojem je Stevan S. stigao u ovu ustanovu:

- Čoveka sa prostrelnom ranom u našu bolnicu dovezla je Hitna služba. Pacijent je imao povredu trbuha i unutrašnjih organa i operisan je na Hirurškom odeljenju naše bolnice. Međutim, metak mu je ostao u telu, blizu kičme, pa je zbog toga upućen na Neurohirigiju Kliničkog centra u Novom Sadu na terapiju, dijagnostiku i lečenje - rekao je za “Novosti” dr Vladimir Prunić, načelnik Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.