Ćerka svirepo ubijene pevačice: Hoću moju mamu, zašto pričate da je mrtva (FOTO)

stravična tragedija

Ćerka svirepo ubijene pevačice: Hoću moju mamu, zašto pričate da je mrtva (FOTO)

Devojčica je svoju majku Jelenu poslednji put videla u subotu, kada je ostala da se igra sa ocem dok joj je majka trčala nasipom u Borči
Objavljeno: 22:11h

Vest da je pevačica Jelena Marjanović (33) nađena mrtva najviše je potresla njenu petogodišnju ćerku Janu, koja je bila u dvorištu u momentu kada je saopšteno da je pronađeno telo nesrećne žene. Da ti srce pukne: Pogledajte kako su se sestre ubijene pevačice oprostile od nje! (FOTO) - Neeee... Moja mama nije mrtva... Zašto pričate da je ubijena, hoću da je vidim, molim vas, vodite me kod nje - odjekivao je glas majušne devojčice Jane dok ju je rođaka držala u naručju i pokušavala da je uteši. Razrešena misterija: Urađena obdukcija svirepo ubijene pevačice! Devojčica je svoju majku Jelenu poslednji put videla u subotu, kada je ostala da se igra sa ocem dok joj je majka trčala nasipom u Borči. Nestanak žene porodica nije mogla da sakrije od petogodišnje devojčice.

- Jana zna sve o Jeleninom nestanku, ali i smrti. Igrala se sa ocem Zoranom kada joj je majka nestala. I sama je govorila da su joj mamu oteli ili da ju je ubio neki manijak. Nismo mogli da sakrijemo ni vest da je pronađena mrtva. Ne možemo da je utešimo. Za Jelenu je bila mnogo vezana - priča rođaka Marjanovića. Prijatelji, kuma, svekar i svekrva su nakon dugog iščekivanja vesti dočekali i onu najgoru. Nastao je muk, a onda plač. Kuknjava žena mešala se sa plačem Jelenine petogodišnje ćerkice. „Život nam je uništen“, govorili su najbliži.
Prinstcreen/Facebook/Jelena krsmanović
Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Marjanović, kaže da se poslednja čula sa ćerkom pred sam njen nestanak. - Ona je stalno trčala, ja sam je zvala kada je bila na pola staze, oko 15.30. Rekla mi je da ide da istrči još jedan krug, pa ide svojima da im da da jedu i da će onda posle doći do mene - kaže kroz suze plačući glasom Zorica. Ona dodaje da su je policajci ispitivali najosnovnije stvari o njenoj ćerki. Takođe, Zorica je dodala i da je njena ćerka trčala pune dve godine i da nikada nikakvih problema nije imala.
Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
- Ovih dana pred nestanak se ponašala normalno, nije mi se žalila da joj bilo ko preti niti da ima neke ljubomorne fanove. Njen muž Zoran je stalno bio s njom i mnogo su bili vezani. Ne znam ko bi mogao da joj nanudi, jer nije imala neprijatelja, ali da je neko usred dana otme iz čista mira... Ovo je strašno vreme - kaže kroz suze Zorica. Obdukcijom Jeleninog tela utvrđeno je da je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu i da Jelena nije bila silovana. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.