Jelenina majka je pozvala ćerku, a umesto nje javio se ubica i ćutao 43 sekunde! (FOTO)

Novi detalji stravičnog zločina

Jelenina majka je pozvala ćerku, a umesto nje javio se ubica i ćutao 43 sekunde! (FOTO)

Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tad se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde
Objavljeno: 11:34h
Ubijenu pevačicu Jelenu Krsmanović majka je zvala u dva navrata nakon prvog telefonskog poziva, a poslednji put se sa druge strane žice čula se samo tišina koja je trajala 43 sekunde. Novi užasni momenti ubistva pevačice: Jelena krvava bežala od ubice, borila se do smrti! (FOTO)
Volela je muža, nikada nisu imali problem: Detalji užasnog ubistva mlade pevačice!
Jelena prvi put čula sa majkom u subotu oko 15 i 35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.
Prinstcreen/Facebook/Jelena krsmanović
Muž zvezde Granda: Pretili su joj na Fejsbuku! (FOTO) (VIDEO) Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde
Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
Estrada tuguje: Ceca je Jelenu smatrala svojom naslednicom! (FOTO) pronađen je jutros oko 5 sati ujutru, samo 30 metara od mesta na kom je, satima kasnije nađeno njeno beživotno telo. Pored telefona policija je pronašla i patike, šnalu i trenerku.
Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Majka ubijene Jelene: Rekla mi je da će da istrči još jedan krug, pa će posle doći do mene! (FOTO) pevačica je pronađena mrtva u kanalu na teritoriji opštine Palilula nakon više od 20 sati potrage.
Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.