Majka ubijene Jelene: Rekla mi je da će da istrči još jedan krug, pa će posle doći do mene! (FOTO)

skrhana bolom

Majka ubijene Jelene: Rekla mi je da će da istrči još jedan krug, pa će posle doći do mene! (FOTO)

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Krsmanović Marjanović koja je pronađena mrtva, kaže da se čula sa ćerkom pred sam njen nestanak
Objavljeno:

- Ona je stalno trčala, ja sam je zvala kada je bila na pola staze negde oko pola četiri. Rekla mi je da ide da istrči još jedan krug pa ide svojima da im da da jedu i da će onda posle doći do mene - priča kroz suze majka Zorica. Jeziv prizor: Na ovom mestu je policija pronašla beživotno telo Jelene Krsmanović! (VIDEO) Zorica kaže da se Jelena ovih dana pomašala normalno i da se nije žalila da je neko prati ili da joj preti. - Njen muž Zoran je stalno bio sa njom i mnogo su bili vezani. Ne sumnjam ni u koga ko bi mogao da joj nanudi, jer nije imala neprijatelja, ni ljubomorne fanove, ali da je neko u sred dana otme iz čista mira.. - tužnim glasom govori Zorica.

Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
U porodičnom domu Krsmanovića pored porodice okupio se veliki broj poznanika i prijatelja koji su došli da upale sveće za pokoj duše tragično nastradale Jelene. Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči i nije se vratila. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.