Jeziv prizor: Na ovom mestu je policija pronašla beživotno telo Jelene Krsmanović! (VIDEO)

strava i užas

Jeziv prizor: Na ovom mestu je policija pronašla beživotno telo Jelene Krsmanović! (VIDEO)

Beživotno telo pevačice koja je nestala juče popodne pronađeno je danas u kanalu Crvenka
Objavljeno: 15:21h

Beživotno telo pevačice Jelene Krsmanović, koja je juče popodne nestala dok je trčala nasipom, pronađeno je danas popodne u kanalu Crvenka nedaleko od mesta gde joj se gubio svaki trag. Zvezda Granda ubijena? Policija pored njenog tela pronašla tragove krvi, patike i šnalu za kosu! Policija je od momenta prijave nestanka krenula u opsežnu i intenzivnu potragu u koju je bio uključen veliki broj pripadnika beogradske policije. Potraga je nastavljena tokom čitave noći, a prvi traga za nestalom Jelenom koji je uočen bio je njen mobilni telefon, koji je otkriven između tri i četiri sata izjutra nedaleko od mesta nestanka. Užasna smrt: Telo zvezde Granda Jelene Krsmanović pronađeno u kanalu! (FOTO)

Tokom dana istražitelji su pronašli nove dokaze: šnalu za kosu koja je pripadala ubijenoj Jeleni, a uočeni su i tragovi krvi. Jelenina prijateljica šokirana: Ona sama, svojom voljom, nikad ne bi otišla! (FOTO) Istražitelji su pretražujući šiblje ipod nasipa u kanalu Crvenka oko 13 časova otkrili beživotno telo pevačice. Patike koje su pronađene su ljubičaste boje, a jedna je pronađena u oranici svega nekoliko metara od tela. Lekari Hitne pomoći potvrdili su smrt Jelene Krsmanović oko 14 časova. Estrada u šoku: Jelena je bila kulturna, vredna i fina devojka! (VIDEO)
Kurir/ Zorana Jevtić
Policijska istraga o ovom zločinu je i dalje u toku. Pripadnici beogradske policije su inače oko 14.30 časova razgovarali sa majkom ubijene Jelene. Cela porodica ide 29. novembra na saslušanje. Muž zvezde Granda: Pretili su joj na Fejsbuku! (FOTO) (VIDEO)

Cela Srbija na nogama: Zvezda Granda oteta dok je džogirala?! Ko ometa rad policije? pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.
krenuli u potragu za njom, a policija je angažovala veliki broj pripadnika. Kurir.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.