UHAPŠEN PUCAČ (23) SA ADE HUJE: Pucao u mladića ispred restorana a onda ranio i devojku pa je vozao po gradu
Dolijao napadač sa Ade Huje, Foto: Filip Plavčić

dolijao!

UHAPŠEN PUCAČ (23) SA ADE HUJE: Pucao u mladića ispred restorana a onda ranio i devojku pa je vozao po gradu

Osumnjičenom A. R. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. R. (1995) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju tako što je, juče oko 7 časova ujutru ispred jednog restorana na Adi Huji, hicem iz pištolja teško ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, saopštio je MUP.

"Tom prilikom, kako se sumnja, lakše je povređena i dvadesetjednogodišnja devojka koja je bila u društvu ranjenog mladića. Nakon ovog događaja osumnjičeni A. R. naterao je ranjenu devojku da uđe sa njim u automobil i potom su se udaljili u nepoznatom pravcu", piše u saopštenju.

Dodaje se da je A.R. juče popodne on je, kako se sumnja, ranjenu devojku izbacio iz vozila na Čukaričkoj padini, a ona je potom prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede.

Osumnjičenom A. R. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.